Dr. Szász-Német Réka

Bőrgyógyász, nemi gyógyász és kozmetológus szakorvos

Szász-Német Réka vagyok, bőrgyógyász, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos. 1999 óta dolgozom az SzTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikán, magánpraxisom a szegedi Arany Klinikán 2007 óta működik. 2015-ben kezdtem az Esztétikai Lézercentrumban szépészeti kezelésekkel is foglalkozni, a palettát az elmúlt években egyéb szépészeti beavatkozásokkal- pl. botulinum toxin ránckezelés, hialuronsavas ráncfeltöltés, bőrfeszesítés felszívódó szálakkal- is bővítettem.

Cím: 6723, Szeged, Sándor u. 38. Fsz. 1. (1-es csengő)
177
Dr. Szász-Német Réka
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!