Dr. Sebestyén Judith

A ZO® Skin Health termékcsalád egyedülálló abban, hogy minden bőrtípust összetetten kezel. Plasztikai sebészként különösen fontosnak tartom, hogy pácienseimnek az esztétikai beavatkozások mellett tudjak olyan termékeket javasolni, amelyek az egészséges arcbőr helyreállítását garantálják, bármilyen bőrtípusról vagy bőrproblémáról van szó. Különböző bőrtípusokra tudok terápiákat összeállítani a termékekben található hatóanyagok ismeretében, így személyre szabottan, orvosi felügyelet mellett megújul a páciens bőre, visszakapja szépségét.

A ZO® Skin Health termékeivel fantasztikus eredmények érhetők el, és magam sem használnék mást. Éppen ezért nyugodt szívvel és meggyőződéssel ajánlom pácienseimnek is ezeket a különleges termékeket, amelyek nem csak kiváló minőségű, és megfelelő mennyiségű hatóanyagokat tartalmaznak, de egyben elegáns, esztétikus megjelenésűek. 

Cím: 1125, Budapest, Istenhegyi út 31/b
101
Dr. Sebestyén Judith
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!