Dr. Szabó Renáta

Hiszek az egészségtudatos, ezen belül a bőrtudatos életmódban. Ha figyelünk a bőrünkre, tápláljuk és védjük, kívül- belül, az észrevehető rajtunk.

Nem hiszek a gyors és drasztikus beavatkozásokban, ami megváltoztatja az arc karakterét. A megelőzésben és a tudatosságban hiszek, az idő késleltetésében és az elegánsabb, szelídebb megoldásokban. A bőr ápolását már tinikorban el kell sajátítani és egész életünkben életmódunkhoz alkalmazkodva alakítani. Ezzel a naponként, szelíd odafigyeléssel könnyen elérhetjük, hogy egészséggel és élettel teli maradjon a bőr hosszú időn át.

A ZO® professzionális termékekkel először felhasználóként találkoztam. Édesanyám gyógyszerész, tőle tanultam a bőrápolást, mindig is nagy gondot fordítottam bőröm egészségére. A ZO® termékek használata mégis egy új kaput nyitott számomra, a problémamentes, feszes és szép bőrt. Hamar bevezettem a saját rendelőmben is, mert másokkal is meg akartam osztani ezt az élményt.

A ZO® termékek széles palettája minden életkorban és minden bőrproblémára személyre szabottan, az orvos kezéből hosszútávú teljes megoldást ad. A bőr szépsége naponta, pár lépésben, egyszerűen biztosítható.

Intézetünkben ZO® orvosi kabinkezelések is elérhetők, más beavatkozásokkal kombinálva.

Cím: 6724 Szeged, Kenyérgyári út 8
75
Dr. Szabó Renáta
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!