Dr. Irinyi Beatrix

Esztétikai bőrgyógyász

Célom az egyénre szabott kezelésekkel az egészséges bőr helyreállítása és megóvása. Amikor megismertem a ZO® Skin Health terápiás rendszert, rögtön tudtam, hogy pácienseim nagy kedvence lesz, mert hatékonyságuknak köszönhetően rendkívül gyors és látványos bőrállapot javulást eredményeznek. Mivel a legmodernebb bőr-terápiás technológiák felhasználásával készülnek, így alkalmasak a páciensek specifikus problémájának egyénre szabott és legteljesebb megoldására. Vallom, hogy az a páciens, aki kívülről elégedett magával, belülről is mosolyog. Örömmel segítek minden kedves páciensemnek egészséges bőrrel mosolyogni a világra, és meglátják, lesznek, akik visszamosolyognak!

Cím: 4026 Debrecen, Mester u. 38-40.
89
Dr. Irinyi Beatrix
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!