Aknenekezelő- és megelőző program

Az akne genetikai okokból, a hormonális egyensúly felborulása miatt, illetve a bőr nem megfelelő ápolása következtében kialakuló gyulladásos bőrállapot. A kiváltó tényezők között szerepel az életmód, a táplálkozás, az alvási szokások, a bőrhigiénia és a stressz is. Ha a bőr természetes megújulási mechanizmusa leáll, az elhalt hámsejtek felhalmozódnak a bőr felszínén. Az elhalt sejtek a faggyúmirigyek által termelt faggyúval keveredve eltömítik a pórusokat, melynek eredményeképpen mitesszerek, pattanások kialakulása tapasztalható.

A ZO® Skin Health aknekezelő- és megelőző programja komplexen gondoskodik arról, hogy a gyulladások és pattanások kialakulására hajlamos bőr aktívan megtisztuljon és kicserélődjön, kontroll alatt tartva a faggyútermelést, így a pattanások és mitesszerek kialakulását. Elősegíti a bőr természetes kollagén termelését és a gyulladásban lévő érzékeny bőr megnyugtatását és kisimítását.

Ezek a ZO® Skin Health alap protokoll ajánlásai, a konzultáció során a termékek és protokollok összeállítása az egyéni bőrproblémától függően változhat. Bármely program kiegészíthető a ZO® Skin Health szemkörnyékápoló termékeivel

DR. ZEIN OBAGI

„A bőrproblémák kezelését sejtszinten kell elkezdeni.”
A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.

Kapcsolat

Kövessen minket

Copyright © 2021
site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.