Tapasztalja meg a ZO® élményt!

A ZO® Skin Health termékcsalád tudományos eredményekkel alátámasztott, folyamatos innovációt alkalmazó bőrápoló család, mely saját hatóanyag-bejuttatási módszerrel éri el sejtszinten a bőrmegújulást.
A ZO® termékek hatékonyan alkalmazhatók preventív jelleggel, plasztikai beavatkozások előtti bőrelőkészítésre, utókezelésre, továbbá célzott bőrproblémák kezelésére (rozáceás, érzékeny, aknés, vagy idősödő bőr) bőrtípustól, életkortól függetlenül férfiaknak és nőknek egyaránt.

A ZO® termékcsalád különlegessége, hogy az összes bőrfunkcióra előnyösen hat, a készítmények magas hatóanyag tartalma miatt viszont folyamatos orvosi felügyeletet igényel alkalmazásuk.

Partnerklinikáinkon egy konzultációt követően egy bőrterapeuta állítja össze a ZO® protokollokat, amely a bőrelőkészítés, a célzott bőrterápia és a fényvédelem termékeit alkalmazza.

A termékek között találhatók savas, retinolos vagy retinolmentes készítmények, melyek magas hatóanyagtartalmuk miatt kiválthatnak enyhe, közepes vagy intenzív erősségű bőrreakciókat, amelyek átmeneti jellegűek.

A látható eredmények egyénenként eltérők lehetnek, de általában négy-öt hónap után egy teljes bőrkicserélődés várható, ezután érdemes szinten tartó terápiára váltani, hogy az elért eredményeket megőrizzük.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Szakértő kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a kiválasztott platformon keresztül, hogy megtaláljuk azt a ZO® bőrterapeutát, akivel a leghatékonyabban tudja megvalósítani a bőrápolási céljait.
Ha Önnek az e-mail a kényelmes, írjon nekünk az info@zoskinhealth.hu címre.
Ha inkább az űrlapokat részesíti előnyben, töltse ki rövid kérdőívünket.
Ürlap megnyitása
Ha jobban szereti az élőszót, hívjon minket a +36 30 219 6458-as telefonszámon munkanapokon 9 és 16 óra között

Online tanácsadás

Lehetőség van online tanácsadás időpontfoglalására is a ZO® szakértő bőrterapeutáival, hogy Ön is megtapasztalhassa az egészséges és ragyogó bőrt. Akár a megelőzés, esetleg valamilyen bőrprobléma hatékony kezelése, vagy az elért eredmények tartós fenntartása a cél. A 20-25 perces online beszélgetés alatt szakértőink segítenek megtalálni az Ön számára megfelelő megoldást.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!

Kapcsolat

Kövessen minket

Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!