Dr. Buda Bernadett

Esztétikai terápia specialista, fül-orr-gégész szakorvos

A klinikánkon végzett kezeléseinkkel, otthoni intenzív, orvosi felügyelet mellett alkalmazott bőrterápiákkal igyekszünk visszaadni a bőr szépségét és megteremteni a tartós bőregészséget, valamint a fiatalos megjelenést. Legyen szó bármilyen nagy kihívást is jelentő állapotról, az egyénre szabott kezelések segítségével a bőrállapot javulása és a páciens szépségének harmonizálása garantált.
Az esztétikai kezelések tekintetében a teljesség-elvű szemléletet vallom. A bőr egészségének megteremtésén túl az arc volumenének visszaadására is nagy hangsúlyt helyezek, hogy pácienseink esetében valódi életminőség változás következzen be. Hyaluronsavas kezeléseim tekintetében a nemzetközileg is elismert, dr. Arthur Swift mottóját alkalmazom és a szépségmaximalizálás jegyében segítem pácienseimet. Ezeknek a kezeléseknek a célja, hogy létrehozzuk az arc szimmetriáját, harmonikus megjelenését nem-sebészi eljárás keretein belül, az aranymetszés szabályai szerint.

Cím: 1021, Budapest, Budakeszi út 3., Szép Ilona Ház 2. emelet
28
Dr. Buda Bernadett
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!