Dr. Csernus Krisztina

Bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos

Célom, hogy pácienseim magabiztosnak érezzék magukat a bőrükben. Tudással, tapasztalattal és szeretettel fordulok minden hozzám forduló beteghez vagy vendéghez, legyen az általános bőrgyógyászati vagy esztétikai probléma. Kivételes odafigyeléssel segítem a mindennapi bőrápolási termékek megválasztásában pácienseimet. Igyekszem bőrápolási tanácsaimat széles körben is megosztani az érdeklődőkkel, illetve betekintést adni egy-egy bőrbetegségbe, hogy minél szélesebb körben rögzüljön bőrünk megfelelő gondozása, karbantartása.

Cím: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 13. félemelet 2. (18-as csengő)
29
Dr. Csernus Krisztina
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!