Dr. Bartha Tünde

Szülész-nőgyógyász szakorvos, Orvos-esztétikai és lézerspecialista

Örömmel csatlakoztunk a ZO® családhoz, ahová egyenes út vezetett bennünket. Szülész-nőgyógyászként eddig is gondoztuk a különböző életkorban jelentkező bőrproblémákat: a serdülőkor bőrtüneteit, a különböző endokrinológiai problémákhoz társuló panaszokat, a bármely életkorban jelentkező aknét, a változókor öregedési jeleit. Mindezekben még látványosabb, meggyőzőbb eredményt érhetünk el a ZO® termékeivel. Egy másik szál is idevezetett bennünket. Rendelőnkben közel 10 éve végzünk nőgyógyászati és orvos-esztétikai lézerkezeléseket. Az elért kedvező eredményeket a ZO® termékek segítenek még tartósabban megőrizni, egyes elváltozások kezelésében pedig elsőbbséget élvezhetnek. Így nyújthatunk olyan komplex ellátást, amellyel nemcsak mi, hanem pácienseink is maximálisan elégedettek lehetnek.

Cím: 4028 Debrecen, Kétmalom utca 5.
66
Dr. Bartha Tünde
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!