Dr. Pellion Szilvia

Bőrgyógyász Kozmetológus szakorvos

Az esztétikai kezelések során a legfontosabbnak az arc harmóniájának, természetes vonásainak megőrzését tartom, a biztonság és a legmagasabb minőségű anyagok használata mellett. Évek óta kerestem olyan professzionális, otthoni bőrterápiás kozmetikai termékcsaládot, amelyet a páciensek a kezelések mellett kiegészítésképpen vagy akár önállóan is tudnak használni. A ZO® Skin Health magas hatóanyag tartalmának, egyedi, speciális, exkluzív összetevőinek köszönhetően nemcsak a bőr öregedési folyamataira hat sejt szinten, hanem a mindennapi életet zavaró bőrállapotokon- akne, seborrhea, tág pórusú, mitesszeres bőr, rosacea, pigment rendellenességek-is egyedülállóan hatékonyan javít.

Cím: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 105. 1.emelet 1.Kapucsengő 11.
95
Dr. Pellion Szilvia
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.
  • Complexion Renewal Pads
  • Hydrating Creme 2
  • Daily Sheer 2
  • Wrinkle Texture Repair 6
  • Brightalive Skin Brightener 5
  • Daily Power Defense 1

Bőrproblémák

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!