Dr. Irinyi Beatrix

A Vanity Esztétikai Központ 2019-ben nyitotta meg kapuit Miskolc szívében, örömünkre szolgál, hogy a ma ismert leginnovatívabb és legpotensebb orvos-esztétikai termékskálát kínálhatjuk a legmagasabb igényeket kiszolgálva. Szakembereink mellett bőrgyógyász szakorvos is várja, akik folyamatosan konzultálnak és szorosan összedolgoznak pácienseink elégedettségéért. Továbbá az otthoni bőrterápiákat kiegészíthetik magas színvonalú kezeléseinkkel és szolgáltatásainkkal, a még eredményesebb hatás érdekében. Tapasztalja meg a termékek hatását saját bőrén és jelentkezzen be Ön is konzultációnkra. Várjuk szeretettel! 

Cím: 3525 Miskolc, Széchenyi István út 97/4.
77
Dr. Irinyi Beatrix
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.
  • Complexion Renewal Pads
  • Hydrating Creme 2
  • Daily Sheer 2
  • Wrinkle Texture Repair 6
  • Brightalive Skin Brightener 5
  • Daily Power Defense 1

Bőrproblémák

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!