Dr. Krix Mónika

Rendkívül sok nő tart az esztétikai beavatkozásoktól, mert - valljuk be - több riasztó példát is láthatunk magyar és külföldi hírességek körében. Az Art ‘N Face ezt a hiedelmet hivatott megcáfolni.
Anti-aging kezeléseikkel fájdalom és sebészeti beavatkozások nélkül kapható vissza a ragyogó, feszes, fiatalos és kipihent arc élménye. A rendelői kezelések titka, hogy a saját kollagén termelést serkentik - tehát a bőr saját működését indítják be. A ZO® Skin Health termékei is ezen az elven működnek, így nem kérdés, hogy klinikánkon csakis ZO®-t használunk és ajánlunk.
Természetesen botox és hialuronsavas töltések is szerepelnek a klinika repertoárjában, de mindent csak mértékkel. Erre Dr. Krix Mónika személye a garancia:
"Az arcesztétikában célom a belülről jövő szépség kifejezése, kihangsúlyozása. Az Art ‘N Face szakmai vezetőjeként fontosnak tartom, hogy természetes, finom, elegáns vonalat képviseljünk."

Cím: 1044 Budapest, Megyeri út 53.
167
Dr. Krix Mónika
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.
  • Complexion Renewal Pads
  • Hydrating Creme 2
  • Daily Sheer 2
  • Wrinkle Texture Repair 6
  • Brightalive Skin Brightener 5
  • Daily Power Defense 1

Bőrproblémák

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!