Dr. Butt Edina PhD

Ortopéd traumatológus, esztétikai orvos

"Több mint 8 éve kezdtem el használni a ZO® Skin Health termékeit. Már az első találkozáskor éreztem, hogy ez egészen más, mint az eddig használt termékek. Akkor a 20-as éveimben jártam és mindig is arra vágytam, hogy időben elkezdjem tartósítani az akkori fiatalos megjelenésemet. Ezután észrevettem, hogy az összes bőrproblémám megszűnt, még azok is, amiket akkor még észre sem vettem magamon. A mai napig tud újat mutatni nekem ez a professzionális termékcsalád. Minden évszakban és az aktuális problémámnak megfelelően tudom változtatni, így abban is biztos vagyok, hogy az évek múlásával is fogom tudni alakítani a protokollomat. 
A szülővárosomhoz, Gyulához közel szerettem volna, ha megtapasztalhatják Pácienseim, hogy milyen is a ZO érzés. Így, nagy örömömre Békés megyében elsőként Békéscsabán nyithatom meg rendelőmet a Medina Aesthetic-et, ahova szeretettel várok minden érdeklődőt és szépülni vágyót. "

Cím: 5600 Békéscsaba, Knézich Károly utca 15., földszint 3.
241
Dr. Butt Edina PhD
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!