Dr. Horváth Beáta

2016-ban ismerkedtem meg a ZO®Skin Health termékcsaláddal, és mint fontos tapasztalás, először a saját bőrömön próbáltam ki. Rövid időn belül meggyőződtem arról, hogy mit is jelent a ZO® hatás: bőrfelszín hidratált, ellenálló, problémamentes. A ZO®Skin Health a tudomány és a bőrápolás ötvözeteként alapjaiban változtatta meg a bőrápolásról tartott koncepciómat. Passzív hidratálás, zsírozás helyett aktív hatóanyagok révén érhető el a bőr szerkezetének megújítása, sejtműködés optimalizálása. Olyan innovatív technológia, amely bizonyítottan hatékony és látványos bőrmegújulást eredményez, protokolljai ajánlhatók önálló kezelésként, vagy akár esztétikai kezelések kiegészítésére. Hiánypótló termékcsalád a problémás bőr otthoni ápolására, amit számos elégedett páciens visszajelzése igazol. Örömünkre szolgál, hogy rendelőnkben, Győrben elsőként a ZO®Skin Health bőrterápiákat is beépíthetjük a bőrgyógyászati és esztétikai kezeléseink sorába.

Cím: 9026 Győr, Dózsa György rakpart 29-31
78
Dr. Horváth Beáta
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.
  • Complexion Renewal Pads
  • Hydrating Creme 2
  • Daily Sheer 2
  • Wrinkle Texture Repair 6
  • Brightalive Skin Brightener 5
  • Daily Power Defense 1

Bőrproblémák

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!