Dr. Faluhelyi Dóra

Bőrgyógyász szakorvos

Nem véletlen választottuk a ZO® Skin Health termékcsaládot a pácienseinknek. A GLOW Medical bőrgyógyászati és esztétikai klinika szakmai stábjának célja a természetes szépség megőrzése, valamint a nők mindennapi életben, munkában való helytállásához, érvényesüléséhez szükséges belső béke és megfelelő önbizalom megteremtéséhez való hozzájárulás. Fontos, hogy ez csak kombinált kezelésekkel tud megvalósulni, ehhez szükséges, hogy pácienseink bőre ugyanolyan szakmai figyelmet kapjon otthonukban, mint klinikánkon. Ez a ZO® Skin Health termékcsalád használatával teljes mértékben megvalósítható.

Cím: 1126 Budapest, Böszörményi út 13-15. 2.emelet (39 kapucsengő)
205
Dr. Faluhelyi Dóra
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!