Dr. Beke Dóra

Bőrgyógyász-kozmetológus

“A munkámban mindig a tökéletességre törekszem, így nem kérdés, hogy a legmagasabb minőségű orvos kozmetikumokkal dolgozom. Különleges összetételüknek és az egyedi bejuttatási technológiájuknak köszönhetően nem a bőr felszínén, hanem sejtszinten segítenek a bőrproblémák kezelésében, ezáltal nagyon látványos és gyors eredményt tudunk elérni vele. Az egyénre szabott tanácsadás során olyan krémeket, hatóanyagokat ajánlok pácienseimnek, melyeket ismerek, amikben bízom, sőt, én is használom!”

Cím: 1112 Budapest, Nevegy köz 3.
175
Dr. Beke Dóra
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!