Dr. Péter Iván

Bőrgyógyász, kozmetológus

ÉREZZE JÓL MAGÁT BŐRÉBEN! - ez a mottó azért áll igazán közel hozzám, mert bőrünk fontosságát emeli ki, azt, hogy igazán boldogok és felszabadultak, csak egészségesen vagyunk. A bőr legnagyobb és leglátványosabb szervünk, legnagyobb immunrendszerünk, tehát vigyáznunk kell rá, védenünk kell. Újonnan nyílt magánpraxisomban célom pácienseim számára a legjobbat nyújtani, legyen szó a legmodernebb orvos-esztétikai kezelésekről, a legjobb bőrápolási termékekről, vagy a med&beauty kellemes, barátságos környezetéről.

Cím: Pécs, Hungária utca 34.
70
Dr. Péter Iván

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.
  • Complexion Renewal Pads
  • Hydrating Creme 2
  • Daily Sheer 2
  • Wrinkle Texture Repair 6
  • Brightalive Skin Brightener 5
  • Daily Power Defense 1

Bőrproblémák

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!