Dr. G. Kiss Orsolya

Orvos-esztétika Specialista, Klinikai Farmakológus, Háziorvos Szakorvos

Terápiáink célja az arcfiatalítás és az egészséges, fiatalkori arcbőr visszaállítása. Mindezt a ZO® Skin Health orvosi bőrterápia otthoni bőrápolási termékeivel, protokolljaival valósítjuk meg, illetve még intenzívebbé orvosi rendelői kezeléseivel tesszük: Red Carpet Holywood arc és dekoltázs, Gentleman, illetve Tini kezelés, valamint ZO 3-Step Peelingkezelés. A ZO® Skin Health szakorvosi készítmények visszaállítják a csodás, egészséges, fiatalkori arcbőrt.

Cím: 4032. Debrecen, Nagyerdei krt 1.
80
Dr. G. Kiss Orsolya
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!