Dr. Boros-Gyevi Márta

Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos

Olyan orvos vagyok, aki szeret minden kezelést, terméket először saját magán kipróbálni, hiszen csak így lehetek hiteles. A ZO®Skin Health orvosi kozmetikumai olyan fegyverek a kezünkben, amivel valóban legyőzhetjük a bőrünket befolyásoló ellenségeket, mint a napfény, öregedés, bőrbetegségek, fokozott faggyútermelés. A ZO® Skin Health kozmetikumai kiváló kiegészítői és boosterei az általam végzett esztétikai kezeléseknek, mint a botox, hialuronsavas töltés, bioszálas kezelés, lézeres kezelések.

Cím: 1212 Budapest, Szent István út 74.
96
Dr. Boros-Gyevi Márta
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!