Dr. Petrohai Ágnes

Intenzív-anaesthesiológia szakorvos, Orvos-esztétika specialista, az Álomarc Cosmedica Esztétikai Centrum megalapítója és vezetője

Büszke vagyok arra, hogy szakmai pályafutásomat a kitartás, az elhivatottság és a folyamatos, töretlen fejlődés övezte, melyet a szakma iránti szeretetem tett teljessé. Az Álomarcban az orvos-kozmetika területeket nagy sikerrel vagyunk képesek összehangolni. 2015-ben lettem hivatalos ZO® Skin Health Specialista: kitűzött célom egy fiatalos, egészséges külső, mely a páciensek számára igen komoly életminőség javítást eredményez.

Cím: 1026 Budapest, Hargita u. 6.
94
Dr. Petrohai Ágnes

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!