Dr. Szabó Magdolna

Bőrgyógyász-kozmetológus lézerspecialista szakorvos

Fontosnak tartom a testi és lelki megújulást, melyhez az esztétikus külső nagy mértékben hozzásegíti minket. Törekszem rá, hogy minden páciensem elégedett legyen a bőrével és egészségével, ezért is szeretném átadni azt a többletet, amit a lézeres és gépi kezelések, valamint a hagyományos orvostudomány mellett a ZO® Skin Health termékcsoport tud nyújtani a páciensek bőrének megújításával. A ZO® Skin Health olyan eszközt ad a kezünkbe, mellyel nemcsak szépítjük, de sejtszinten is megújítjuk a bőrt. Anti-aging, rozácea, akne kezelésében vagy a pigmentfoltok elleni küzdelemben egyedülálló terápiás hatékonyságú dr. Zein Obagi rendszere. Saját bőrömön érzett tapasztalat is hitelessé teszi számomra a ZO® Skin Health terápiák hatékonyságát.

Cím: 7400 Kaposvár Tallián Gyula u. 38.
93
Dr. Szabó Magdolna
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!