Dr. Lukács Dénes

Orvos igazgató szakorvos

A ZO® Skin Health alapelve megegyezik a The Beauty Lab koncepciójával; hisz mi is a 100%-ban egyénre szabott tanácsadásban és kezelési tervben hiszünk. 
Központunkban magasan képzett szakembereink kísérik végig vendégeink teljes útját, melynek célja a bőrük egészséges működésének helyreállítása és folyamatos fenntartása. 
Nem riadunk meg a kihívásoktól, köszönhetően a ZO® Skin Health világelső termékeinek, specialistáink hozzáértő tudásának, kezeléseinkkel garantáltan visszaadjuk pácienseink bőrének természetes szépségét. 

Cím: 7623 Pécs, Megyeri tér 1/b.
228
Dr. Lukács Dénes
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!