Dr. Andrusch Anna

Bőr-, nemigyógyász, kozmetológus

Az esztétikai kezelések során a bőr természetes, egészséges harmóniájának visszaállítását, megőrzését tartom elsődleges feladatomnak. Munkám során mindig nagy hangsúlyt fektetek a legújabb, innovatív kezelések és termékek megismerésére, új technikák elsajátítására. Így találtam rá a ZO® Skin Health egyedi, exkluzív összetevőket tartalmazó termékcsaládjára, melyek sejtszinten hatnak a zavaró bőrtünetek ellen. Hatékonyak zsíros bőr, akne rosacea, pigmentfoltok, keratosis pilaris esetén is, illetve a bőröregedés jeleit is képes nemcsak csökkenteni, de visszafordítani is. A csodálatos textúráról nem is beszélve, melyek már az első használatkor rabul ejtik az embert.

Cím: Budapest, Jókai utca 6.
68
Dr. Andrusch Anna
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!