Dr. Káli Gábor

Orvos-esztétikai specialista

A tudatosság mellett, a komplex megközelítés, a harmónia és a természetes hatás a hármas alapelv, ami jellemzi az általam végzett esztétikai beavatkozásokat. Az esztétikus megjelenés az ápolt és egészséges bőrnél kezdődik. A professzionális kezelések mellett ebben megkerülhetetlen szerepe van a mindennapi bőrápolásnak. A ZO® Skin Health komplex, a hatóanyagok közti szinergiára és egyedülállóan hatékony formuláira épülő protokoll rendszere orvosi felügyelet mellett lehetővé teszi, hogy a bőr egészséges, fiatalos működésének támogatásán és fenntartásán túl, fókuszáltan, egy-egy sokszor kihívást jelentő bőrprobléma hatásos kezelésére is megoldást nyújtsunk.

Cím: 1107 Budapest, Szállás utca 21. 18-as üzlet
196
Dr. Káli Gábor
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépjen velem kapcsolatba!


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessünk Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Kérem, adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot és mielőbb megtaláljuk az Ön számára leginkább alkalmas időpontot.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!