Hogyan tudom megvásárolni a ZO® Skin Health termékeket?

A valódi, koncentrált hatóanyagokat tartalmazó ZO® Skin Health bőrterápiás készítmények rendszeres használat mellett nem ígérnek kevesebbet, mint a tökéletes, egészséges bőr élményét, amely a definíció szerint sima felszínű, feszes, rugalmas, egyenletes színtónusú, természetesen belülről hidratált, ellenálló, kontúrgazdag, gyulladástól és aktív betegségek tüneteitől mentes. Legyen szó bármilyen kihívást jelentő állapotról, a ZO® Skin Health termékcsalád alkalmazásával ez az állapot gyakorlatilag bármely életkorban elérhető és meg is őrizhető.

A jelentős eredmények a személyre szabott kezelési protokollnak, a készítmények magas hatóanyagtartalmának és a folyamatos orvosi kontrollnak köszönhetők, ugyanis Dr. Zein Obagi bőrterápiás és bőrápoló rendszerének alapja az egyéni tanácsadás, az intenzív hatóanyagok alkalmazása és az ehhez kapcsolódó szakértői felügyelet. A fokozott hatóanyagtartalom miatt nagyon fontos a körültekintő használat, emiatt a termékek kizárólag orvosoknál és a termékekre szakosodott, ZO® által hitelesített bőrterapeutáknál, specialistáknál érhetők el és előzetes konzultációt és bőrdiagnózist követően vásárolhatók meg. A már említett potens hatóanyagok mennyisége és minősége miatt sok esetben az első időszakban intenzívebb bőrreakciók is előfordulhatnak, mint bőrpír, hámlás, fokozott szenzitivitás, bőrszárazság, égő vagy viszkető érzés, vagy akár pattanások, így a folyamatos felügyelet elengedhetetlen a cél érdekében.

Hogyan is áll fel egy protokoll?

Amikor egy bőrterápáról van szó, fontos tudni, hogy nem egy vagy két terméket ajánlanak a szakemberek a konzultáció során, hanem protokollszerűen minimum öt, vagy annál több terméket tartalmaz a bőrápolási rutin. A célzott kezeléssel a különböző funciókat aktívan kezelik a termékek és hatóanyagok.

  1. Bőrelőkészítés – Getting Skin Ready®
    A bőrelőkészítés az egészséges bőr eléréséhez vezető út első, nélkülözhetetlen lépése.
    A program legfontosabb célja, hogy előkészítse az arcbőrt a terápiás hatású kezelésekhez, visszaállítsa a bőr normál kémhatását, és elősegítse a további hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. A teljes folyamat három lépést takar: lemosást, radírozást és a faggyútermelés kontrollját.
  1. Bőrterápiák: általános bőrápolás, anti-aging, hiperpigmentáció, akne, rozácea, érzékeny bőr kezelése.
    A ZO® bőrterápiák a páciensek bőrproblémájához igazított terápia beállítását jelentik. A protokoll erősségének kiválasztásában figyelembe vesszük az egyéni bőrápolási szükségleteket. Az előkészítés után a bőrállapotnak – és az esetleges bőrproblémáknak – megfelelő aktív hatóanyagok alkalmazása következik.
    A terápiás és korrekciós eljárások egészségesen tartják a bőrt, megelőzik a jövőbeli károsodásokat, az intenzívebb terápiás termékek pedig korrigálják a sejtek működését, és stabilizálják a bőrt.
  1. Fényvédelem
    A ZO® protokollok záró lépését a bőr megóvása jelenti a káros UV sugaraktól. A ZO® fényvédő készítményei a lehető legszéleskörűbb megoldásokkal maximális védelmet jelentenek.
    A ZO® fényvédők fizikai és kémiai védelmet nyújtanak a széles spektrumú káros – a bőr öregedéséért felelős UV-A, valamint a bőr leégéséért felelős UV-B – sugarakkal szemben, a hozzáadott frakcionált melanin segítségével pedig egyedülálló módon védik meg a bőrt a LED képernyők és lámpák felől érkező magas energiatartományú HEV sugarakkal szemben is.

Mi a konzultáció menete?

  1. Amikor a bőrproblémáddal felkeresel egy ZO® Skin Health kezelésekben jártas, szakavatott esztétikai specialistát, első lépésként tüzetesen átvizsgálja a bőrödet. Ez elsősorban alapos fizikai szemrevételezést, áttekintést jelent.
  1. A folyamat eredményei alapján a bőrterapeuta eldönti, hogy milyen a bőrtípusod, annak tónusa és törékenysége, vannak-e pigmentációs problémák, zajlik-e aktív gyulladás a bőrben, látszanak-e az öregedés kezdeti vagy előrehaladott jelei, valamint arra is fényt derít, hogy károsodott-e esetleg az arcbőröd a különféle fénysugaraktól. Ezek a tényezők mind meghatározzák a későbbi terápiát. Az állapotfelmérés után tehát a bőrterapeuta felállít egy alap diagnózist.
  1. A következő lépés a szóbeli konzultáció. A vizsgálatot végző szakembernek tisztában kell lennie a bőrt érintő minden lényegi információval kapcsolatban. A legfontosabb annak tisztázása, hogy milyen változásokat és problémákat vettél észre a bőrödön, amely miatt terapeutához fordultál (kivéve, ha ezt preventív céllal tetted), ezen felül, hogy mi az, amit el szeretnél érni a bőrödet illetően. Ehhez meg kell osztanod, hogy milyen esztétikai kezelésekben részesültél korábban, milyen napi bőrápoló termékeket használsz jelenleg, hogyan zajlik a napi bőrápolási rutinod, esetleg volt-e korábban dermatológiai panaszod a kezelendő területen. Az arcbőr történetének pontos felvázolása kulcsfontosságú a megfelelő kezelés kiválasztásában.
  1. A felállított diagnózis alapján a bőr problémájának és igényeinek legmegfelelőbb ZO® protokollt ajánlják, amelyet a részletes használati útmutató segítségével otthon is alkalmazhatsz.
    A protokoll minden esetben tartalmaz a bőr típusának és igényeinek megfelelő bőrelőkészítő termékeket – tisztítás, radírozás, faggyúkontroll típusúakat - igény esetén aktív hatóanyagtartalmú készítményeket, mint például a retinol, továbbá hidratáló és fényvédő termékeket.
    A terápiás és korrekciós eljárások egészségesen tartják a bőrt, megelőzik a jövőbeli károsodásokat, az intenzívebb terápiás termékek pedig korrigálják a sejtek működését, és stabilizálják a bőrt.
  1. A bőr minőségjavulásának rögzítése céljából a kezelés első hat hete után kontroll javasolt. Amennyiben módosul a terápiás protokoll vagy intenzív hámlasztást, esetleg más kezeléseket szükséges előkészíteni, a menetrend a kezelő terapeuta által javasoltak szerint módosul.

Mivel a konzultáció és a szakorvosi felügyelet elengedhetetlen a termékek használatakor, így cégünk filozófiája alapján a ZO® Skin Health termékei kizárólag ZO® partnereinknél elérhetőek, kereskedelmi forgalomban nem megvásárolhatók. Elhivatottak vagyunk aziránt, hogy a ZO® Skin Health termékekkel megoldjuk bármilyen bőrproblémádat. A látványos, hosszantartó eredmény pedig csak úgy érhető el, ha a protokollt szakember írja elő és követi nyomon.

A kontrollált protokollok eredményeinek hatékonyságát számos klinikai vizsgálat igazolja. Mondj igent még ma a tökéletes bőr nyújtotta élményre és keresd fel partnereink egyikét.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!