Egy új szereplő a színen: ZO® Skin Health Illuminating AOX Serum

A bőr megváltozása

A bőr az idővel változik. Folyamatosan gyengül, regenerációs képességét egyre inkább elveszti és a környezeti tényezőknek (mint UV-sugarak, magas hő, kémiai irritációk, szennyeződések) sem ellenáll már úgy, mint korábban. Vannak emellett bizonyos olyan hatások is, melyek nem a kortól függnek: a folyamatos oxidatív stressz például egy olyan faktor, amely hozzájárul a bőr erejének elvesztéséhez és az öregedéshez, de ide tartoznak a hormonális változások, a különféle gyógyszerek mellékhatásai, a nem megfelelően működő immunrendszer vagy a kiegyensúlyozatlan étrend is.

Míg az akut gyulladásos folyamatok serkentőleg tudnak hatni a természetes immunfolyamatokra, a hosszan fennálló, krónikus gyulladások kifejezetten gyengítik a bőr védekező és regeneráló képességét.

A gyulladás általában finom vonalak és ráncok, hiperpigmentáció, valamint dehidratált, fakó és egyenetlen bőrtónus formájában jelenik meg a bőrön, mely belsőleg pedig annyit tesz, hogy csökken a kollagén, az elasztin és a hialuronsav termelése és a melanin termelésében is zavarok lépnek fel.

Megérkezett a csodaszérum

A ZO® Skin Health technológia egy új termékkel kívánt reagálni erre a sokak által ismert, bosszantó problémára: örömmel mutatjuk be a ZO® Skin Health Illuminating AOX Serumot, a család legújabb koncentrált csodafegyverét.

Az antioxidánsokban, speciális enzimekben, növényi merisztéma sejtekben és könnyed

barrierépítő összetevőkben gazdag termék segíti a bőr feltöltődését, egészséges hidratációját és irritációktól mentes megjelenését, így megelőzhető a bőr idő előtti öregedése és fenntartható a fiatalos, egészséges megjelenés. Használatát minden páciensnek ajánljuk – akár preventív, akár tüneteket mérséklő céllal.

Különleges összetevők

  • ZOX12®: ez a különleges antioxidáns komplex A-, C- és E-vitaminnal 12 órán keresztül segít megvédeni a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól. Védelmet biztosít továbbá az IR-A infravörös sugarakkal szemben, így segít a bőr idő előtti öregedésének megelőzésében. Elsőszámú védőfunkciót lát tehát el az oxidatív stresszel szemben.
  • ZO- RRS®: a speciális, egyedi növényi komplex az orvosi permetfű és a havasi gyopár őssejtkultúráját foglalja magába. A korábban említett ZOX12®-vel együtt antioxidáns funkciót lát el és csillapítja a kialakult bőrpírt és gyulladásokat.
  • ZPOLY™: teljesen új fejlesztésű klinikai hatóanyag a ZPOLY™. Négy növényi eredetű poliszaharid kombinációját tartalmazza. Ezek gyulladásgátló hatása kiemelkedően magas, segítségükkel megelőzhető a bőröregedés jeleinek idő előtti megjelenése és visszaállítható a bőr egészsége, hidratáltsága. A bőr barrierjét támogatja, használata során a fakó bőr élettelivé válik. Csökken továbbá a bőrpír és a rosacea tipikus tünetei is csillapodnak.
  • Speciális enzimek: a sejtmegújulás folyamata a speciális enzimek révén jön létre.

Milyen előnyöket tapasztalhatunk a szérum használata során?

  • A javuló barrier funkció mérsékli a korábban jellemző bőrszárazságot, szenzitivitást és a külső-belső ártalmakra adott bőrreakciókat
  • A bőr egészségének javulásával fokozódik a ragyogás és a bőr gyógyító funkciói is hatékonyabban működnek
  • A kártékony tényezőkre adott negatív reakciók – például öregségi jelek – csökkennek, mivel megszűnik a krónikus gyulladás

Kiknek ajánljuk?

  • Azon páciensek számára, akiknek bőre fakó, megfáradt és szeretnék visszanyerni arcbőrük fiatalos üdeségét, ragyogását
  • Azoknak a pácienseknek a részére, akik szeretnék elhalványítani a bőrhibáikat és egyenletessé tenni bőrük a smink előtt
  • Azoknak a pácienseknek, akik preventív megoldásokat keresnek, hogy erőteljesebb korrekciós beavatkozás nélkül érjék el céljaikat
  • Olyan páciensek részére, akik hidratált és üde, egészségesen ragyogó, de nem fénylő arcbőrt szeretnének

Keresse június 1-től partnereinknél az Illuminating AOX Serum készítményt és kérjen segítséget, hogyan maximalizálhatja hatását saját bőrápolási protokolljának vonatkozásában!

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!