Hatóanyagok útvesztőjében – a ZO® termékek összetevői

Manapság a bőrápolási termékek útvesztőjéből szinte lehetetlen kiutat találni. Melyik összetevő milyen bőrtípusra való, mely napszakban ajánlott a használata, milyen bőrbetegség megelőzésében játszik fontos szerepet? Mi az a retinol, és hogyan hatnak bőrünkre az antioxidánsok? Több tucat megválaszolatlan kérdés – és megannyi bőrprobléma! Nem csoda tehát, ha a bőrápolást gyakran kudarcnak éljük meg, hiszen olykor zavarba ejtően nehéz eligazodni. Ebben szeretnénk az alábbiakban segítséget nyújtani. A ZO® termékek számos exkluzív és klinikailag is igazolt hatóanyaggal rendelkeznek – de melyikről mit érdemes tudni?

1. Alap összetevők

ANTIOXIDÁNSOK – A MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN HATÓANYAG.

Az antioxidánsok üdén és egészségesen tartják a bőrt. Segítenek megelőzni a korai ráncok és a megereszkedett bőr kialakulását, valamint minimalizálják a pigmentfoltok megjelenésének az esélyét. Továbbá hozzájárulnak az egészséges bőrállapot fenntartásához, és támogatják a bőr fényvédő hatékonyságát. Az antioxidánsok hatása különösen nagy jelentőséggel bír az egyre hosszabb napos órákkal kecsegtető hónapokban (az antioxidánsokról IDE KATTINTVA olvashat részletesebben).

RETINOL – A GYAKRAN EMLEGETETT CSODASZER.

A retinol népszerűsége elsősorban a bőröregedést gátló hatásának köszönhető, de klinikai vizsgálatok támasztják alá a pattanásokkal, pigmentfoltokkal és tág pórusokkal szembeni hatékonyságát is. A retinol tulajdonképpen a tiszta A-vitamin szinonimája, a retinoidok legismertebb változata, amely a bőrbe jutva retinolsavvá alakul. Ha meg szeretné vizsgálni kicsit közelebbről, hogy miben rejlik a retinol hatása, olvassa el átfogó cikkünket ITT.

NÖVEKEDÉSI FAKTOR – A HATÓANYAGOK NÉMA NAGYKÖVETE.

Ahogy öregszünk, a kollagéndús struktúrák elkezdenek lebomlani az irharétegben, ez pedig ráncosodáshoz és elvékonyodó bőrhöz vezet. A növekedési faktor egy olyan protein, ami az irharétegben, vagyis a dermiszben fejti ki a hatását. Ösztönzi a bőrt, hogy a kollagén- és elasztintermelés beindításával regenerálja önmagát (a növekedési faktorról bővebben ITT írtunk korábban).

2. EXKLUZÍV HATÓANYAGOK

Ahogyan azt már fentebb említettük, az alap összetevőkön túl, a ZO® termékek – a bőr optimális működésének fenntartása érdekében – exkluzív, levédett hatóanyagokat is tartalmaznak. Különlegességük, hogy sejtszinten képesek beavatkozni a bőrstimulációs folyamatokba.

1. ZOX12® – KÜLÖNLEGES, 12 ÓRÁN KERESZTÜL FELSZÍVÓDÓ ANTIOXIDÁNS KOMPLEX

Igazi vitaminbomba a bőrnek: kapszulába zárt A-, C- és E-vitaminokban gazdag összetétel. Megvédi a bőrt a károsodástól, megakadályozza a korai öregedés jeleit, valamint védelmet nyújt a káros infravörös IR-A sugarakkal szemben. Ezért is a Sunscreen + Primer Broad-Spectrum SPF 30 fényvédő kiemelt hatóanyaga. Primer és fényvédő egyben, valamint csökkenti a bőrhibákat. Extra összetevője, a melanin segítségével emelt szintű védelmet nyújt a LED-képernyők és LED-lámpák fényével szemben is. Irodai munkát végez? Akkor ez a termék kétségtelenül a kedvence lesz.

2. ZPRO® – EGYELÜLÁLLÓ ANTIOXIDÁNS ÉS BIOMIMETIKUS FEHÉRJE KOMPLEX

Bőröregedés elleni harc? Akkor itt a hatóanyagok nagyágyúja: a Meristem őssejtkultúra része. Javítja a sejtek kollagén és hialuronsav termelését, segít megelőzni az öregedés jeleit és megakadályozza a sejtkárosodást. A Wrinkle + Texture Repair retinol hatása mellett, a ZPRO® összetevőnek köszönhetően bizonyul kiemelkedő anti-aging terméknek. Támogatja a bőr textúrájának és színtónusának látható javulását, miközben csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését.

3. ZO-RRS2®– KÜLÖNLEGES NÖVÉNYI ŐSSEJT KOMPLEX

Szintén Meristem növényi őssejt. Antioxidánsok segítségével nyújt hatékony védelmet. Minimálisra csökkenti a gyulladást, megelőzi a további bőrkárosodást. A Rozatrol® speciális szérum fő hatóanyaga, a kipirosodásra hajlamos, gyulladt és érzékeny bőr kezelésére. A hatóanyagok kombinációja normalizálja a bőr állapotát, csökkenti a gyulladások kialakulásáért felelős túlzott faggyútermelést. A termék elősegíti a bőr mikro-keringésének optimális működését, csökkenti a túlzott bőrreaktivitást. 

4. Z-CORE – KAPROOIL-TETRAPEPTID-3 + EXKLUZÍV MELILOTUS OFFICINALIS (ÉDES SÁRGA LÓHERE) KIVONAT

Támogatja a rögzítő rostok megerősítését. Elősegíti a tápanyagok áramlását a dermiszből az epidermiszbe, ami egészséges bőrmegújulási ciklust eredményez. A Firming Serum fő hatóanyaga, amely erősíti a bőr egészségét és hidratálja, valamint támogatja a bőr rugalmasságának és feszességének látható javulását, segít meghatározni az arc körvonalait és támogatja az egészséges bőr felépítését és a bőr természetes megújulási folyamatát.

ZO® EXTRA: HATÓANYAG BEJUTTATÁSI MÓDOK

A hatóanyagok bőrbe juttatását tekintve kiemelt jelentőséggel bír, hogy célzott kezelést nyújtsanak, ezáltal biztosítva a stabilizációt és a magas százalékú hatóanyagok használatának lehetőségét. A ZO® Skin Health ennek tekintetében is piacvezető technológiát alkalmaz, ugyanis kettős bejuttatásról beszélhetünk, az elérni kívánt hatástól függően:

  • Oleoszóma: lassú felszívódás
  • Mikroemulzió: gyors felszívódás

A ZO® Skin Health termékekben megtalálható hatóanyagok egyedülálló összetétele és a speciális bejuttatási technológiák alkalmazása lehetővé teszi tehát, hogy mindenki megtapasztalhassa a folyamatosan egészséges bőr élményét, kortól, nemtől és egyedi bőrproblémától függetlenül. Fontos hangsúlyozni, hogy a hatóanyagok intenzitása és a kezelések eredményessége érdekében a termékek használata szigorú szakorvosi protokoll keretein belül történik.

Szeretné a saját bőrén is megtapasztalni a ZO® Skin Health összetevők klinikai vizsgálatokkal igazolt jótékony hatásait? Keresse fel a tartózkodási helyéhez legközelebb található ZO® Skin Health partnerorvosunkat, és kérje a szakember segítségét! KATTINTSON IDE!

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!