A mindennapos bőrápolás új generációja: megújult a Daily Power Defense

A bőr idő előtti öregedése számos tényezőtől függ, mint például a genetikától, étrendtől, életmódtól és természetesen a személyes szokásoktól. Vannak olyan külső, környezeti tényezők is, amelyeket nem tudunk befolyásolni, viszont nagy hatással vannak a bőrünkre. Az olyan dolgok, mint a napfény, az infravörös sugárzás, a cigarettafüst és a légszennyezés környezeti agresszoroknak számítanak és nagymértékben hozzájárulhatnak a bőr egészségének károsodásához, mivel ezek a "csendes gyilkosok" krónikus gyulladást okozhatnak.

A GYULLADÁS HATÁSAI

A gyulladást számos tényező kiválthatja, többek között betegségek, baktériumok, irritáló anyagok, sőt még az UV-fény és a táplálkozás is. Az ezeknek az elemeknek való kitettség hatására akut gyulladás indul be, melynek köszönhetően szervezetünkben bekapcsol egy természetes védekező rendszer, amely megóvja az egészségünket. Gondoljon erre úgy, mintha először használna retinol alapú terméket. Előfordulhat, hogy olyan váratlan reakciókat tapasztal, mint a bőrpír, viszketés és hámlás, amelyek valójában a bőr helyreállításának jelei.

A probléma akkor jelentkezik, ha az akut gyulladást nem kezelik és nem múlik el. Ez a tartós gyulladás aztán krónikussá válik, és hihetetlenül rombolja a bőrt. A gyulladás állandó, alacsony fokú lüktetése kifárasztja a bőr védekezőképességét, illetve gyógyító- és megújulóképességét. Idővel a bőr megjelenése elkezd megváltozni, mivel a gyulladás sejt- és szövetkárosodást okoz. A korai bőröregedés jelei közé tartozik az egyenetlen bőrtónus, a kiszáradás, a fakóság, valamint a kifejezett finom vonalak és ráncok.

MEGELŐZŐ BŐRÁPOLÁS

Mi a ZO® Skin Health megoldása a bőr védelmére és a gyulladás okozta korai bőröregedés jelei ellen? A megelőző bőrápolás a megoldás a bőr természetes reparatív funkcióinak megőrzésére, amelyek segítenek fenntartani és meghosszabbítani a bőr fiatalos megjelenését. A megelőző bőrápolási termékek használata a korrekciós megoldásokkal együtt elősegítik a maximális eredmény elérését, mivel a bőrt nem akadályozzák külső tényezők abban, hogy a bőr egészségének optimalizálásához szükséges létfontosságú összetevők helyreállítására összpontosítson.

Az új generációs Daily Power Defense és az új Illuminating AOX Serum kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy a gyulladás hatásainak látható kezelésével védje a bőrt az öregedés korai jelei ellen:

  • Antioxidánsok: olyan vitaminok és ásványi anyagok csoportja, amelyek minimalizálják az oxidációs folyamatot, ami idővel egy bőrben zajló kémiai reakcióvá alakul át.
  • A ZO-RRS2®: Különleges növényi őssejt komplex, melynek alapja az orvosi pemetefű (Marrubium vulgare) és a havasi gyopár (Leontopodium alpinum) merisztéma növényi őssejt kultúra. Erőteljes antioxidáns, amely védelmet nyújt a bőr számára. Csökkenti a bőrpírt, illetve a különböző gyulladásokat.
  • ZPOLYTM: Poliszaharid kivonat kombinációja, melynek a barnamoszat, fügekaktusz, vörösfenyő és hasadtlemezű gomba az alapja. Ez a különleges komplex megerősíti a bőr barrier funkcióját, ezzel védve azt a káros tényezőktől. Hidratálást biztosít, melyet már az első használat során érzékel az ember. Csökkenti a bőrpírt, illetve megnyugtatja a gyulladt bőrt.

A megújult Daily Power Defense

Fontosnak tartjuk, hogy a bőrvédelem- és ápolás a mindennapi rutin részévé váljon, így egy olyan készítményt újítottunk meg, melyet mindennapos használatra terveztek. A megújult Daily Power Defense segít megerősíteni a bőr védelmi barrierjét és felveszi a harcot a káros környezeti tényezőkkel és azok hatásaival szemben, így megakadályozható a bőröregedés jeleinek idő előtti megjelenése. Használatával egy sokkal ragyogóbb, élettel telibb arcbőrt kapunk, mely hidratáltabb és egyenletesebb is egyben. A kisebb bőrproblémák ellen is bevethető a készítmény, hiszen használatával javul az általános megjelenés, illetve csökkenek a szarkalábak. Az irritált bőr megnyugtatására is alkalmas.

Használata este ajánlott, azonban a reggeli protokollba is beilleszthető. A bőrápolási rutin második szakaszába érdemes beépíteni a megújult Daily Power Defense terméket. A ZO® protokoll első szakaszában a bőr tisztítása a cél, azaz a szennyeződések eltávolítása a bőr felszínéről. Erre alkalmas a Gentle Cleanser arctisztitó gél, mely minden bőrtípusra használható, az Exfoliating Cleanser arctisztitó gél, mely normál és zsíros bőrre is használható vagy a Hydrating Cleanser hidratáló arctisztitó, mely normál és száraz bőr esetén nyújt megoldást. A második szakaszba a különböző bőrterápiás kezelések kerülnek, illetve maga a Daily Power Defense is. Ezt követik a korrigáló termékek, nappali rutin esetén pedig a fényvédő termékek.

Az antioxidánsokban gazdag Illuminating AOX Serum

Az antioxidánsban gazdag Illuminating AOX Serum segít abban, hogy a gyulladásos öregedés hatásait csökkentse, illetve kordában tartsa arcbőrén. Az új Illuminating AOX Serum egész napos védelmet biztosít, miközben fokozza a bőr ragyogását és egyenletessé varázsolja arcbőrét. Tökéletesen beilleszthető a nappali protokollba, használatát a fényvédő és smink előtt javasoljuk.

A bőr mindennapos védelmének evolúciója: Daily Power Defense + Illuminating AOX Serum

A Daily Power Defense és az Illuminating AOX Serum egy olyan páros, ami könnyedén beépíthető a mindennapos bőrápolási rutinba. Mindkét készítmény antioxidánsokban, speciális enzimekben, növényi merisztéma sejtekben és barrier-építő összetevőkben gazdag. Ezeknek köszönhető, hogy a bőr hidratálttá, ragyogóvá és üdévé válik. Használatukkal megelőzhető, hogy a bőrön megjelenjenek az idő előtti öregedés tünetei. Hosszútávon pedig egy egyenletes, egészséges arcbőr érhető el. Építsd be őket a reggeli és esti rutinodba, hidd el, bőröd meghálálja majd!

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!