10% Vitamin C Self-activating - ZO®Skin Health
ZO® SKIN HEALTH

10% Vitamin C Self-activating

10%-os C-vitamin szérum

A potens C-vitamin szérum stabilizálja, fényesíti a bőrt, javítja a bőr mély textúráját. A magas aszkorbinsav koncentráció gyorsan halványítja a hámfelszín pigmentálódását, mélyre jutva megakadályozza az új melanin képződését. Erős antioxidáns hatásának köszönhetően a környezeti faktorok által okozott szabad-gyök képződését csökkenti, korrigálja a pigmentanyagot termelő sejtek működését. (50 ml)

Részletek

Használat

Orvosi javaslat alapján alkalmazzon 2-3 pumpányi mennyiséget reggel és este. Oszlassa el egyenletesen a megtisztított, száraz arcon és szükség szerint egyéb területeken. A 10% Vitamin C Self-activating mindig az utolsó réteg krém, melyet a protokollban felhelyezünk. Retinolt tartalmazó protokollban a retinolos termékeket ajánlott külön napszakban használni. Használata során törekedjen a fokozatosságra. Enyhe bőrpír, bizsergő esetleg égő érzés normális reakciónak minősülnek a termék használatakor.

Összetevők

Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Ascorbic Acid, Dimethicone, Cyclomethicone, Phenoxyethanol, Citrus Aurantium Amara Peel Oil, Squalane, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Limonene, Citral.