Bemutatkozik az új

BALANCING CLEANSING EMULSION

Klinikailag bizonyított hatékonyság
+ a barrier funkció támogatása

AZ ÉSZLELT BŐRPROBLÉMA

Minden bőrápolási protokoll az arctisztításánál kezdődik.

Zsíros bőr esetén az arctisztítók hagyományos hatóanyaigainak egyik előnyös tulajdonsága, hogy eltávolítják a bőrfelületre rakódott faggyút. Az érzékeny, különösen a kezelések utáni bőr viszont sok esetben rosszul reagál a habzó felületaktív hatóanyagokra, használatuk a lipidréteg gyengülését és a bőrreakciók megjelenését eredményezheti.

Az ideális arctisztító úgy távolítja el a szennyeződéseket, hogy közben nem szárítja a bőrt, nem okoz bőrpírt + támogatja az egészséges barrier alkotóelemeit.

MEGOLDÁS

A ZO® új gel-to-milk arctisztítója, a Balancing Cleansing Emulsion hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják: erősíti a bőr egészséges barrier funkcióját, eltávolítja a felületi szennyeződéseket + a felesleges faggyúréteget, használata nyugtatja és rugalmassá teszi az arcbőrt.

Az illatanyag-, színezék- és szulfátmentes Balancing Cleansing Emulsion minden bőrtípusra ajánlott, tervezésekor kifejezetten szem előtt tartották az érzékeny + kezelések utáni bőr igényeit.

BALANCING CLEANSING EMULSION

A gel-to-milk állagú Balancing Cleansing Emulsion jótékony hatásait klinikai vizsgálatok támasztják alá: az arctisztító hozzájárul a bőr védekező funkciójának erősítéséhez, alkalmazása rugalmassá, ellenállóbbá teszi a bőrt + nyugtatja az érzékeny felületet.

JELLEMZŐI:
A krémszerű gél feloldja és eltávolítja a felületre rakódott faggyúréteget és a szennyeződéseket + támogatja a bőr barrierjét
A termék színe és állaga vízzel érintkezve megváltozik, az átlátszó gél fehér, folyékony emulzióvá válik, mely öblítéssel, maradványok nélkül eltávolítható
Nyugtató hatásának köszönhetően minden bőrtípusra, érzékeny + kezelések utáni bőrre is ajánlott
Illatanyag-, színezék- és szulfátmentes

FŐBB ÖSSZETEVŐI + ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIA

A habzásmentes technológia a bőr védelmében szerepet játszó lipidek és a bőrnyugtató hatású kivonatok használatának köszönhetően még az érzékeny, kezelés utáni bőr is rugalmassá válik + a bőrreakciók mértéke csökken.

EMMOLIENSEK: BŐRPUHÍTÓ, -NYUGTATÓ ÖSSZETEVŐK

Gyengéd, könnyed érzetet biztosító összetevők, melyek az arctisztítás során javítják a bőr állagát + támogatják a bőr védőrétegét

EMULZIÓT SEGÍTŐ, FELÜLETAKTÍV CUKORSZÁRMAZÉKOK

Ultragyengéd, nem habzó, könnyed hatóanyagok, melyek úgy távolítják el a szennyeződéseket, hogy nem zavarják meg a barrier megfelelő működését

BISABOLOL + ABRAKZAB KIVONAT

Erőteljes, nyugtató hatású összetevők, melyek a bőrreakciók csökkentésével szemmel is látható módon enyhítik a bőr kipirosodását és viszkető érzését

AJÁNLOTT ALKALMAZÁS

  1. Száraz arcbőrre vigye fel a Balancing Cleansing Emulsion arctisztítót
  2. Masszírozza el az arc területén, figyeljen, hogy a szembe ne kerüljön a készítmény. A gél formula a bőr hőmérsékletétől feloldódik és magába szívja a szennyeződéseket
  3. Nedvesítse be arcát, az arctisztító a vízzel érintkezve könnyen lemosható, tejszerű emulziós folyadékká alakul. Alaposan öblítse le a készítményt arcáról

A Balancing Cleansing Emulsion érzékeny bőr esetén a szokásos vízben oldódó arctisztító készítmény, pl.: Gentle Cleanser, Exfoliating Cleanser, Hydrating Cleanser előtt is alkalmazható makacs smink maradványok eltávolítására.

KLINIKAI VIZSGÁLATOK

A Balancing Cleansing Emulsion hatékonyságát és biztonságát széleskörű klinikai vizsgálatok igazolták érzékeny és kezelés utáni bőr esetében.

A BARRIER VÉDELEMRE GYAKOROLT HATÁSA

Egy független, harmadik fél bevonásával készült klinikai tanulmány bizonyítja, hogy a Balancing Cleansing Emulsion támogatja a felhám barrierjének erősítését ezáltal biztosítja 8 órán át a vízveszteség csökkenését.

A 21 részvevő bevonásával készült független klinikai tanulmány az alanyok transzepidermális vízveszteségét vizsgálta a Balancing Cleansing Emulsion egyszeri használatát követően. A részvevők összetétele: 26-69 éves nők. A tanulmányban használt eszköz: VapoMeter®, ami a bőrből távozó víz mennyiségét képes mérni. Minél alacsonyabb a távozó vízmennyiség mértéke, annál jobban működik a bőr barrier funkciója.

A MIKROTŰS KEZELÉSEK UTÁNI EREDMÉNYEK

Egy bőrgyógyász vezetésével ellenőrzött, a mikrotűs eljárás biztonságát vizsgáló tanulmányban három kezelést végeztek el 57 nap alatt.

Minden kezelés utáni nap a Balancing Cleansing Emulsion arctisztítót használták a részvevők.

Azokban az esetekben, amikor a kezelések után használták az arctisztítót nem volt tapasztalható bőrérzékenység vagy irritáltság, szemben azokkal az esetekkel, amikor a mikrotűs kezelés után nem használtak semmit.

Ellenőrzött, single center típusú, 15 résztvevő bevonásával készült klinikai tanulmány a Balancing Cleansing Emulsion biztonságos használatát vizsgálta három, 57 nap alatt elvégzett mikrotűs kezelés után. A tanulmányban részvevők 18-70 év közötti nők voltak, akiknek a bőrtípusa a Fitzpatrick skála szerint I-IV. csoportba tartozott.

ABLATÍV LÉZERES KEZELÉS UTÁNI EREDMÉNYEK

Egy független klinikai tanulmány bizonyítja, hogy a Balancing Cleansing Emulsion használata kellően gyengédnek bizonyult frakcionált CO2 lézeres kezelést követően.

24 órán belül: A tanulmány alanyai az égő érzet szignifikáns javulásáról számoltak be

3 nap elteltével: A tanulmány alanyai statisztikailag szignifikánsan a bőrpír és a duzzanat javulásáról számoltak be.

7 nap elteltével: A tanulmány részvevőinek 100%-a mondta, hogy bőrüket egészségesebbnek, irritációtól mentesnek érzik + látják.

A 28 napig tartó, 48 fő bevonásával történt klinikai vizsgálat a Balancing Cleansing Emulsion tolerálhatóságát vizsgálta a frakcionált CO2 lézeres kezelés után. A részvevők 20-63 éves közötti nők voltak, akiknek bőrtípusa a Fitzpatrick-skála szerinti I-III. csoportba tartozott. A tanulmány során használt további termékek: Soothing Ointment és Sunscreen + Primer SPF 30.

AZ ARCTISZTÍTÁS HATÉKONYSÁGA

Egy független tanulmány vizsgálta az arctisztítás hatékonyságát, a részvevők beszámolója szerint a Balancing Cleansing Emulsion alapos, mégis komfortos arctisztítást nyújtott.

A Balancing Cleansing Emulsion arctisztító hatékonyságát vizsgáló tanulmány két hétig tartott, 24 nő bevonásával készült, akiknek életkora 21-60 év közötti, bőrtípusa a Fitzpatrick skála II és III. csoportjába tartozott

A ZO® arctisztító útmutatója

A ZO® Skin Health folyamatos termékfejlesztéseinek célja, hogy a bőrápolásban felmerülő igényeknek minél szélesebb körben megfeleljen. Az alábbi táblázattal szeretnénk segítséget nyújtani ahhoz, hogy kiválaszthassa az Önnek leginkább megfelelő arctisztítót.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

MILYEN JÓTÉKONY HATÁSAI VANNAK A BALANCING CLEANSING EMULSION ARCLEMOSÓNAK?

A Balancing Cleansing Emulsion jótékony hatásait 4 klinikai tanulmány is igazolta:

  • A bőrrel érintkezve az arctisztító állaga átalakul és könnyedén magába szívja a bőr felületi zsírrétegét + szennyeződéseit, emellett védi a bőr barrierjét
  • Vízzel érintkezve aktiválódik és tejszerű folyékony emulzióvá alakul, ami maradéktalanul leöblíthető az arcról
  • Minden bőrtípusra ajánlott, érzékeny + kezelés utáni bőrre is
  • Illatanyag-,színezék-, és szulfátmentes
MIT JELENT AZ ÉRZÉKENY BŐR?

Az érzékeny bőr lehet időszakos vagy krónikus állapot, kiváltó okai lehetnek belső és olyan külső tényezők is mint hideg időjárás + téli fűtési szezon, illetve az intenzív bőrápoló hatóanyagok használata.

Hiszünk benne, hogy az érzékeny bőr megfelelő termékek használatával erősíthető.

A BALANCING CLEANSING EMULSION ELŐTT SZÜKSÉGES SMINKLEMOSÓ HASZNÁLATA?

A Balancing Cleansing Emulsion arclemosót a makacs smink, fényvédő maradványok eltávolítására is használhatjuk mint egy előtisztító terméket a ZO® más vízben oldódó, bőrtípushoz igazodó (Gentle Cleanser: minden bőrtípusra, Exfoliating Cleanser normál + zsíros bőrre, Hydrating Cleanser normál + száraz bőrre) termékei előtt

A BALANCING CLEANSING EMULSION HASZNÁLATA CSAK RENDELŐI KEZELÉS UTÁN AJÁNLOTT?

Nem, a Balancing Cleansing Emulsion kitűnő választás a különböző okokból (pl.: időjárási tényezők, intenzív bőrápolási hatóanyagok használata) kialakult érzékeny bőr kezelésére, továbbá a szokásos, vízben oldódó, bőrtípusunk alapján kiválasztott ZO® arclemosók (Gentle Cleanser: minden bőrtípusra, Exfoliating Cleanser normál + zsíros bőrre, Hydrating Cleanser normál + száraz bőrre) előtt, hogy eltávolítsuk a makacs smink és fényvédő maradványokat.

MIT JELENT, HOGY A TERMÉK „VÍZZEL ÉRINTKEZVE AKTIVÁLÓDIK”?

A Balancing Cleansing Emulsion egy olyan arctisztító, melynek állaga használata alatt megváltozik. A száraz bőrre felhelyezett, eredetileg krémszerű gél az arc nedvesítése után, vízzel érintkezve aktiválódik és átalakul egy könnyedén leöblíthető, tejszerű emulzióvá.

A BALANCING CLEANSING EMULSION EGY HABZÓ ARCTISZTÍTÓ?

Nem, a Balancing Cleansing Emulsion használata során nem habosodik, ultra gyengéd, nem habzó hatóanyagokat tartalmaz, melyek hatékonyan és a barrier funkció működését nem akadályozva távolítják el a bőr felületére rakódott zsírréteget és szennyeződéseket.

A BALANCING CLEANSING EMULSION ARCTISZTÍTÓ MELLÉ MILYEN MÁS KÉSZÍTMÉNYEK HASZNÁLATA AJÁNLOTT?

A normál - érzékeny bőrre összeállított bőrelőkészítő protokollban a Balancing Cleansing Emulsion arctisztító mellé az Exfoliating Polish bőrradír használatát ajánljuk, továbbá a Calming Toner napi kétszeri, reggeli és esti alkalmazását. A bőrápolási protokoll a ZO® bármely, egyéni igények alapján kiválasztott terápiás termékeivel + a ZO® valamennyi, hármas védelmi rendszerét nyújtó fényvédőjével kiegészíthető.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!