Gyengéd, mégis hatékony hámlasztást biztosít.
Gyengéden támogtja a bőr védekezőképességét.
  • Gyengéd, mégis hatékony hámlasztást biztosít.
  • Gyengéden támogtja a bőr védekezőképességét.
ZO® SKIN HEALTH

Exfoliation Accelerator

HÁMLÁST FOKOZÓ ÉS HATÓANYAG BEJUTTATÁST ELŐSEGÍTŐ KRÉM
 – 50 ml

Glikol- és tejsavkomplex, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, segíti a bőr textúrájának javulását. Ezen felül gyulladáscsökkentő hatású, mely a bőrfunkciók megfelelő működését támogatja aloe, zöld tea és kamilla keverékkel.

Exfoliation Accelerator


Használati útmutató

Száraz, tiszta bőrön alkalmazza és teljes felszívódásig masszírozza a bőrbe. Ha több terméket használ egyidejűleg, a krémek között hagyjon 1-2 perc felszívódási időt. A termék az első néhány hétben kezdeti bőrreakciót okozhat, többek között hámlást, irritációt, bőrpírt, szárazságot, égő és viszkető bőrérzetet. Ezek a reakciók normálisnak számítanak, a bőr átalakulásának és minőségjavulásának jelei. Amint a bőr egészsége helyreáll, a reakció megszűnik. A terméket ne használja a szemhéján.

Fő összetevők
  • 10%-os glikolsav + tejsav komplex: gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, melyek fakóvá teszik a bőrt és támogatja az epidermisz regenerációját.
  • A és E vitamin: ezek az antioxidánsok gyorsítják a bőr textúrájának, az aknés tüneteknek, a napkárosodott és érett bőrnek a javulását, regenerálódását.
További összetevők
A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.

Kapcsolat

Kövessen minket

Copyright © 2021
site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.