BEMUTATKOZIK AZ ÚJ

Illuminating AOX Serum

A mindennapos bőrápolás új generációja

AZ ÉSZLELT BŐRPROBLÉMA

Idővel a bőr elveszíti azt a képességét, hogy ellenálljon a környezet negatív tényezőivel szemben, illetve korrigálja azok káros hatásait. A külső és belső forrásokból származó mindennapos oxidációs stressz gyulladáshoz vezet, mely csökkenti a bőr megújulásának hatékonyságát. Az alacsony mértékű, de folyamatosan fennálló gyulladások következtében kialakult sejt- és szövetkárosodásokat összefoglaló néven „inflammaging”-nek nevezzük. Az inflammaging a bőrön az életkorral járó jelek - dehidratáltság, fakó szín, egyenetlen tónus, finom vonalak + ráncok- idő előtti megjelenítését okozhatják.

MEGOLDÁS

Különleges ZO® technológiák felhasználásával terveztük meg új termékünket az Illuminating AOX Serumot, mely hatékonyan megelőzi a bőr idő előtti öregedését + használata hosszútávon elősegíti a fiatalos és egészséges megjelenésű arcbőrt.

Antioxidánsokban, speciális enzimekben, növényi merisztéma sejtekben + könnyed barrier-építő komponensekben gazdag. Összetevőinek segítségével a bőr feltöltődik, egészségesen hidratálttá, üdévé és irritációtól mentessé válik.

AZ ILLUMINATING AOX SERUM BEMUTATKOZIK

ILLUMINATING AOX SERUM

Az új Illuminating AOX Serum egy koncentrált antioxidáns szérum, mely hatékony védelmet jelent a légszennyeződéssel + a bőröregedés jeleinek idő előtti feltűnésével szemben, használatával a bőr megjelenése egyenletessé, egészségesen fénylővé és puhává válik.

  • Hatékony, egésznapos védelmet biztosít a káros környezeti hatásokkal, pl. a légszennyezettséggel szemben
  • Folyamatosan támogatja a bőr egészséges állapotát
  • A száraz, fakó bőrnek visszaadja fiatalos fényét
  • A kisebb bőrhibákat elhalványítja, így egyenletes bőrt eredményez

Különleges ZO® technológiák a bőröregedés megelőzésében

Az Illuminating AOX Serum megalkotásakor széleskörűen alkalmaztuk a különleges ZO® technológiákat, így használatával hatékonyan megelőzhető a bőr idő előtti öregedése + védelmet jelent a káros környezeti hatásokkal szemben.

Külső és belső negatív tényezők hatására oxidatív stressz alakul ki.
Az Illuminating AOX Serum az első védelmi vonalat jelenti az oxidatív stressz semlegesítésében + a bőrpír mérséklésében.

Az oxidatív stressz a bőr idő előtti öregedését okozhatja a bőrön: szárazságot, egyenetlenséget, vonalak + ráncok megjelenését és fakó bőrszínt.
Az Illuminating AOX Serum minimális szintre redukálja a bőr idő előtti öregedésének látható jeleit, visszaállítja a bőr barrierjét + átfogó hidratáltságot nyújt.

Ajánlott alkalmazás

Az Illuminating AOX Serum egy preventív hatású készítmény, mely minden bőrtípusra használható és bármelyik protokoll alap terméke lehet. Kiemelkedő esztétikai hatása + magas antioxidáns védelme egész nap érezhető ezért reggeli használata javasolt.

protokollreggeleste
első lépés:
BŐRELŐKÉSZÍTÉS
tisztítás
radírozás
faggyúkontroll
tisztítás
radírozás
faggyúkontroll
második lépés:
BŐRTERÁPIA
Illuminating AOX Serum
Daily Power Defense
harmadik lépés:
FÉNYVÉDELEM
ZO® hármas spektrumú fényvédelem
A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!