BEMUTATKOZIK A MEGÚJULT

DAILY POWER DEFENSE

A mindennapos bőrápolás új generációja

AZ ÉSZLELT BŐRPROBLÉMA

Idővel a bőr elveszíti azt a képességét, hogy ellenálljon a környezet negatív tényezőivel szemben, illetve korrigálja azok káros hatásait. A külső és belső forrásokból származó mindennapos oxidációs stressz gyulladáshoz vezet, mely csökkenti a bőr megújulásának hatékonyságát.

Az alacsony mértékű, de folyamatosan fennálló gyulladások következtében kialakult sejt- és szövetkárosodásokat összefoglaló néven „inflammaging”-nek nevezzük. Az inflammaging a bőrön az életkorral járó jelek - dehidratáltság, fakó szín, egyenetlen tónus, finom vonalak + ráncok- idő előtti megjelenítését okozhatják.

MEGOLDÁS

Különleges ZO® technológiák felhasználásával újítottuk meg régi nagy kedvencünket a Daily Power Defense funkcionális hidratáló készítményünket, mely hatékonyan megelőzi a bőr idő előtti öregedését + használata hosszútávon elősegíti a fiatalos és egészséges megjelenésű arcbőrt.

Antioxidánsokban, speciális enzimekben, növényi merisztéma sejtekben + könnyed barrier-építő komponensekben gazdag. Összetevőinek segítségével a bőr feltöltődik, egészségesen hidratálttá, üdévé és irritációtól mentessé válik.

DAILY POWER DEFENSE

A Daily Power Defense megújult formulája megerősíti bőr barrier rétegét, ezzel hatékony védelmet biztosít a káros környezeti hatásokkal + a bőröregedés jeleinek idő előtti feltűnésével szemben.

 • A külső és belső negatív tényezők hatására kialakuló oxidatív stresszel szemben
 • A bőröregedés jeleinek idő előtti látható jeleit csökkenti
 • Támogatja a bőr barrierjét + magasfokú hidratáltságot biztosít
 • Segíti a bőr egészséges állapotának fenntartását

KLINIKAI EREDMÉNYEK

Kimagasló páciensi elégedettség és látható eredmények:

 • a bőr fényesebb
 • a bőr egyenletesebb
 • a szarkalábak + általános megjelenés javul
 • nyugodtabb arcbőr + csökkent bőrpír tapasztalható

VIZSGÁLAT LEÍRÁSA: a Daily Power Defene hatékonyságát vizsgáló, 12 hétig tartó, harmadik fél által végzett klinikai tanulmányban 38 nő vett részt, akiknek életkora 47 és 70 év közé tehető, bőrtípusuk a Fitzpatrick bőrmeghatározási skála szerint a I-V. típus közé sorolható. A protokollban alkalmazott további készítmények: Gentle Cleanser + Sunscreen Primer SPF30

MIBEN MÁS A MEGÚJULT DAILY POWER DEFENSE?

A Daily Power Defense megújult összetételének köszönhetően hatékonyabb, szélesebb körben alkalmazható és az új kihívásokra is megoldást kínál.

 • ZPOLY™: a négy, növényi eredetű poliszaharid kivonat kombinációból álló komplex gyulladsgátló hatása kiemelkedően magas, segítségével megelőzhető a bőröregedés jeleinek idő előtti megjelenése + visszaállítható a bőr egészsége.
 • ZO-RRS2®: kombinált összetevő jelentős antioxidáns védelmet biztosít + csökkenti az bőrpírt
 • A retinol kikerült az összetevők közül, ami széleskörű felhasználást tesz lehetővé

Ajánlott alkalmazás

A Daily Power Defense preventív hatású készítmény, mely minden bőrtípusra használható és bármelyik protokoll alap terméke lehet. A bőr mindennapos védelme tovább fokozható, ha a Daily Power Defense funkcionális hidratáló krémet új termékünkkel, az Illuminating AOX Serummal kiegészítve használjuk.

protokollreggeleste
első lépés:
BŐRELŐKÉSZÍTÉS
tisztítás
radírozás
faggyúkontroll
tisztítás
radírozás
faggyúkontroll
második lépés:
BŐRTERÁPIA
Illuminating AOX Serum
Daily Power Defense
harmadik lépés:
FÉNYVÉDELEM
ZO® hármas spektrumú fényvédelem
A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!