Kiegészítő termékek

Szemkörnyék- és testápolás

Ne feledkezzen meg testének fiatalon tartásáról sem!

Intense Eye Crème - ZO®Skin Health

Intense Eye Crème

Intenzív szemkörnyékápoló krém

Eye Brightening Créme - Zo skin health

Eye Brightening Créme

Érzékeny bőrre kifejlesztett szemkörnyékápoló

Cellulite Control - ZO®Skin Health

Cellulite Control

Cellulitisz kezelő krém

Body Emulsion - ZO®Skin Health

Body Emulsion

Intenzív testápoló minden bőrtípusra

A szemkörnyék- és testápolókról

A ZO® specifikus anti-aging hatóanyagai segítik kialakítani és fenntartani a fiatalabb megjelenésű bőr állapotot.

A testápoló termékek mindennapos használata hatékonyan javítja a bőr minőségét, fokozza a bőr tónusát és a bőr általános egészségi állapotát. Mindegyik termék pigmentkorrekciós hatású.

A testápoló krém a ZO® testkezeléseknek alapeleme, a kar vagy dekoltázs pigmentációs problémáinak terápiájakor is alkalmazzuk. Enzimatikus peeling hatással fokozza a test bőrének puhaságát, azonnali bőrmegújító hatású.

„A korosodással folytatott harcban gyakran méltatlanul megfeledkezünk kézfejünk és testünk egyéb bőrfelületeinek ápolásáról. Pedig az idő jelei sokszor nem is az arcon mutatkoznak először. A kéz és test bőrének ápolása is váljon napi rutinná, melynek eredményeképpen éveket tagadhat majd le!”

– Dr. Zein Obagi

Hidratálás és bőrnyugtatás

Hidratálja bőrét belülről!

Recovery Crème - ZO®Skin Health

Recovery Crème

Hidratáló és mély megújító anti-aging éjszakai krém

Reneval Crème - ZO®Skin Health

Renewal Crème

Hidratáló anti-aging krém

Hydrating Crème - ZO®Skin Health

Hydrating Crème

Hámosító és bőrregeneráló krém

A hidratálás- és bőrnyugtatásról

A termékek belülről fokozzák a bőr természetes hidratáltságát, csökkentik az irritációt, nyugtatják és kisimítják az arcbőrt.

A hidratáló hatású termékek kezdeti terápiakánt különösen alkalmasak az intenzíven fénykárosodott, elvékonyodott, megereszkedett arcbőr kezdeti megerősítésére, az intenzívebb terápiák előtt.

„A hidratálók túlzott és helytelen használata hosszú távon negatív hatással van a bőr egészségére. Vékonyítja, szárazzá és érzékennyé teszi azt, és akadályozza bőrünk azon képességét, hogy megújítsa önmagát. A funkcionális hidratálók azonban megerősítik a bőr barrier-védő funkcióját, a bőrt aktívvá teszik, fokozzák a vízmegkötő molekulák termelését, ezáltal csökkentik a transzdermális vízvesztést. Bőrünk természetesen hidrált és feszes marad.”

– Dr. Zein Obagi

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.