Fényvédelem

A ZO® fényvédők fizikai és kémiai védelmet nyújtanak a széles spektrumú káros sugarak, azaz a bőr öregedéséért felelős UVA, a bőr leégéséért felelős UVB, továbbá egyedülálló módon a hozzáadott frakcionált melanin segítségével megvédik bőrét a LED képernyők és lámpák felől érkező magas energiatartományú HEV sugarakkal szemben is.

Melanin tartalma 8-10 órán keresztül, napernyőként védi a bőrt. Terápiás arckezelések mellett és után kifejezetten ajánlott.

Sunscreen + Primer - ZO®Skin Health

Sunscreen + Primer

30 faktoros színezett fényvédő krém melaninnal

Sunscreen + Powder fényvédő

Sunscreen + Powder

30 faktoros fényvédő por melaninnal

Smart Tone - ZO®Skin Health

Smart Tone

50 faktoros bőrtónushoz igazodó színezett fényvédő melaninnal

Daily Sheer - ZO®Skin Health

Daily Sheer

50 faktoros széles spektrumú fényvédő krém

A Fényvédelemről

A ZO® Sun Smart rendszer az egyetlen, mely egyszerre fokozza bőre toleranciáját a napsugarakkal szemben, UV blokkolókkal visszaveri a káros sugarakat, és megújítja a károsodott sejteket.

„Az öregedés jelei, a ráncok, a megereszkedett bőr, az érzékenység és bőrszárazság sokkal kifejezettebbek a napnak tartósan kitett bőrön. Logikus tehát, hogy a napkárosodás megelőzése a bőregészség elérésének kulcslépése.”

– Dr. Zein Obagi

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.