5 lépéses napi bőrápolás program

Életkor, genetika, táplálkozás, stressz, környezeti hatások, napsugárzás. Az idő előrehaladtával mindezen tényezők nyomot hagynak az arcbőrünkön, befolyásolják annak állapotát.

Az 5 lépéses napi bőrápolási program kevés problémával bíró, jó bőrállapot esetén ajánlott protokoll mindennapi használatra. Célja a bőr fiatalos, élénk kinézetének megőrzése, a megelőzés, valamint a már elért jó állapot fenntartása. Használata egyenletesebb bőrszínt eredményez, csökkenti a pórusok méretét, segít megőrizni a bőr hidratáltságát, és megelőzi a napsugárzás káros jövőbeli következményeit.

Ezek a ZO® Skin Health alap protokoll ajánlásai, a konzultáció során a termékek és protokollok összeállítása az egyéni bőrproblémától függően változhat. Bármely program kiegészíthető a ZO® Skin Health szemkörnyékápoló termékeivel

DR. ZEIN OBAGI

„A bőrproblémák kezelését sejtszinten kell elkezdeni.”
A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.

Kapcsolat

Kövessen minket

Copyright © 2021
site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.