Tata

VÁLASSZON ORVOST, FOGLALJON IDŐPONTOT!

Az erőteljes hatóanyagokat tartalmazó ZO® Skin Health terápiás készítmények használata fokozott körültekintést igényel, ezért kizárólag előzetes szakorvosi konzultációt és bőrdiagnózist követően alkalmazhatóak.

Dr. Jancsik Veronika Ágnes

Dr. Jancsik Veronika Ágnes

Arcesztétika Tata

Orvos igazgató, szakorvos

arcesztetikaklinika@gmail.com

A bőr állapotváltozása, valamint a bőregészség elérése a személyre szabott protokollok mellett garantált!

A SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ MENETE

1. Amikor Ön a bőrproblémájával felkeres egy ZO®️ Skin Health kezelésekben jártas, szakavatott esztétikai specialistát, első lépésként tüzetesen átvizsgálják a bőrét.

2. Ez alapján eldönti, hogy az Ön bőre száraz vagy zsíros, milyen a tónusa és a törékenysége, vannak-e pigmentációs problémák, zajlik-e aktív gyulladás a bőrében, látszanak-e az öregedés kezdeti vagy előrehaladott jelei, valamint arra is fényt derít, hogy károsodott-e arcbőre a káros sugaraktól.

3. A vizsgálatot végző szakembernek tisztában kell lennie vele, hogy Ön milyen változásokat és problémákat vett észre a bőrén, valamint azt is tudnia kell, hogy mi az, amit el szeretne érni. Ehhez meg kell osztania orvosával, milyen esztétikai kezelésekben részesült korábban, és milyen napi bőrápoló termékeket használ jelenleg.

4. A felállított diagnózis alapján kezelőorvosa a bőrproblémájának és az igényeinek legmegfelelőbb terápiás ZO® Skin Health protokollt fogja beállítani, amelyet Ön a részletes használati utasítás segítségével az otthonában alkalmazhat.

5. A bőr minőségjavulásának rögzítése céljából a kezelés első hat hete után kontroll javasolt. Amennyiben módosul a terápiás protokoll, vagy intenzív hámlasztást, esetleg más kezeléseket szükséges előkészíteni, ezt a későbbiekben is meg kell ismételni.

Szakavatott esztétikai specialistáink szeretettel várják a jelentkezését!