Miskolc

VÁLASSZON ORVOST, FOGLALJON IDŐPONTOT!

Az erőteljes hatóanyagokat tartalmazó ZO® Skin Health terápiás készítmények használata fokozott körültekintést igényel, ezért kizárólag előzetes szakorvosi konzultációt és bőrdiagnózist követően alkalmazhatóak.

Vanity Esztétikai Központ

Vanity Esztétikai Központ

Vanity Esztétikai Központ Miskolc

A bőr állapotváltozása, valamint a bőregészség elérése a személyre szabott protokollok mellett garantált!

A SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ MENETE

1. Amikor Ön a bőrproblémájával felkeres egy ZO®️ Skin Health kezelésekben jártas, szakavatott esztétikai specialistát, első lépésként tüzetesen átvizsgálják a bőrét.

2. Ez alapján eldönti, hogy az Ön bőre száraz vagy zsíros, milyen a tónusa és a törékenysége, vannak-e pigmentációs problémák, zajlik-e aktív gyulladás a bőrében, látszanak-e az öregedés kezdeti vagy előrehaladott jelei, valamint arra is fényt derít, hogy károsodott-e arcbőre a káros sugaraktól.

3. A vizsgálatot végző szakembernek tisztában kell lennie vele, hogy Ön milyen változásokat és problémákat vett észre a bőrén, valamint azt is tudnia kell, hogy mi az, amit el szeretne érni. Ehhez meg kell osztania orvosával, milyen esztétikai kezelésekben részesült korábban, és milyen napi bőrápoló termékeket használ jelenleg.

4. A felállított diagnózis alapján kezelőorvosa a bőrproblémájának és az igényeinek legmegfelelőbb terápiás ZO® Skin Health protokollt fogja beállítani, amelyet Ön a részletes használati utasítás segítségével az otthonában alkalmazhat.

5. A bőr minőségjavulásának rögzítése céljából a kezelés első hat hete után kontroll javasolt. Amennyiben módosul a terápiás protokoll, vagy intenzív hámlasztást, esetleg más kezeléseket szükséges előkészíteni, ezt a későbbiekben is meg kell ismételni.

Szakavatott esztétikai specialistáink szeretettel várják a jelentkezését!