Testkezelés

Ne feledkezzen meg kéz- és testbőrének fiatalon tartásáról sem!
A bőregészség megteremtése nem csak az arcon, hanem a testünk más területein is nagyban befolyásolja a megjelenésünket. A kéz- és testápoló termékek mindennapos használatával a felhám minősége hatékonyan javítható, fokozható a bőr tónusa, valamint általános egészségi állapota. A csípő, a combok és a fenék bőrfelületének kisimulása, illetve volumenének csökkenése mellett a narancsbőr látható jelei is eltüntethetővé válnak.

Kényeztesse testét a ZO® egyedülálló bőrápoló termékeivel!

A kéz- és testápoló termékek mindennapos használata hatékonyan javítja a bőr minőségét, fokozza a bőr tónusát és a bőr általános egészségi állapotát. Mindegyik termék pigmentkorrekciós hatású. A testápoló krém a ZO®Skin Health testkezeléseknek alapeleme, a kar vagy dekoltázs pigmentációs problémáinak terápiájakor is alkalmazzuk. Enzimatikus peeling hatással fokozza a test bőrének puhaságát, azonnali bőrmegújító hatású.

Dr. Zein Obagi

„A korosodással folytatott harcban gyakran méltatlanul megfeledkezünk a kézfejünk és testünk további bőrfelületeinek ápolásáról. Pedig az idő jelei sokszor nem is az arcon jelentkeznek először! A kéz és test bőrének ápolása is váljon a napi rutin részévé, éveket tagadhat majd le ennek eredményeképpen!”
A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, látványos bőrminőség javulás érhető el.
Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.