Pigmentfoltok

Ne nyugodjon bele az egyenetlen bőrszínbe!!
Bőrünk a melanin segítségével védekezik a káros UV-sugárzással szemben, ám a melanin-termelődés folyamatában is létrejöhetnek zavarok. A természetes egyensúly megbomlása túlzott vagy éppen hiányos melanin-termelődéshez vezethet, így a bőr helyenként védtelenné válhat a környezeti hatásokkal szemben. A megfelelő hatóanyagok bejuttatásával a folyamat visszafordítható, az egyenletes bőrszín és tónus pedig akár néhány hónap alatt is elérhető.

Hatékony bőrszín egyenletesítő megoldások a ZO®-tól!

A termékek egyenletes bőrszínt és tónust biztosítanak. Stimulálják a kollagén és az elasztin termelését egy ragyogó, feszes, sima arcbőr érdekében. A pigment anyagot termelő sejtek kontrolljában elsődleges hatóanyag a retinol. A ZO® ultrapotens retinol koncentrációjának egyedi probléma alapján történő kiválasztásával a pigmentet termelő sejtek beszabályozhatók, egyenletes bőrszín alakul ki. Az Önnek megfelelő ZO® pigment kontroll terápiáról konzultáljon ZO® kezelőorvosával.

Dr. Zein Obagi

„Az arcbőr foltjai és elszíneződése nagyon sok embert érintő, általános probléma. A pigmentfoltok egyenetlenné teszik a bőr megjelenését, valamint egyenetlen és nem megfelelő védelmet jelentenek a káros UV sugarakkal szemben. A fényvédelem alapvető jelentőségű a bőr egészsége és egészséges megjelenése érdekében.”

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, látványos bőrminőség javulás érhető el.
Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.