Napkárosodás

Védje bőrét az UV-sugarak káros hatásaival szemben!
Az UV-fénynek kitettség nem csak a bőrrák kialakulásának az esélyét növeli, hanem a felhám öregedésének folyamatait – a ráncosodást, az öregségi foltok megjelenését vagy a szárazság kialakulását – is drasztikusan felgyorsítja. A ZO fényvédő készítményei fotostabilak, tehát nem bomlanak le azonnal a napfény hatására, így hosszú ideig tartó védelmet biztosítanak a napsugarak bőrroncsoló hatásaival szemben.

Hármas spektrumú fényvédelem bőrének a ZO®-tól!

Az egyedülálló formulák maximális védelmet biztosítanak a napfény és a környezeti tényezők káros hatásaival szemben, segítenek megakadályozni a későbbi maradandó bőrkárosodást.

A bőr toleranciájának növelésével, saját regeneráló képességét megerősítve, és megfelelő fényvédőt használva a bőr nagyobb védelmet élvez. A ZO® termékek egyedülállóan tartalmaznak az ásványi fényvisszaverő hatóanyagokon kívül melanint, mely a bőr saját védekező képességét utánozva 8-10 órás tartós fényvédelmet biztosít arcbőrünknek.

Dr. Zein Obagi

„Az arcbőr mindennapi ápolásában alapvető jelentőségű a fényvédelem. A bőr toleranciájának növelésével, saját regeneráló képességét megerősítve és megfelelő fényvédőt használva a bőr nagyobb védelmet élvez az UV sugarakkal szemben.”
A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, látványos bőrminőség javulás érhető el.
Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.