Érzékeny bőr

Nyugtató megkönnyebülés egy gyakori bőrproblémára.

Bőrünk akár már kisebb irritáció hatására is kiszáradhat, viszkethet, éghet vagy csíphet. Ezt a kellemetlen tünetegyüttest akkor tapasztalhatjuk, ha a bőrrétegünk védő (barrier) funkciója károsodott, emiatt pedig az átlagosnál érzékenyebb felhámmal rendelkezünk. A kiváltó okok között időjárási hatások, bizonyos ruhadarabok vagy akár kozmetikai termékek is szerepelhetnek, az általuk előidézett panaszokkal viszont nem kell együtt élnünk.

Specifikus termékek érzékeny bőrre a ZO®-tól!

A termékek speciálisan segítik megerősíteni a gyenge, szenzitív, intoleráns és reaktív arcbőrt. A bőrünk érzékenysége nem veleszületett, hanem szerzett eltérés, melynek fő kiváltója a nem megfelelő bőrápolás, a hidratáló krémek túlzott, helytelen használata. A bőr védőrétegének megerősítése, a saját természetes hidratáltság visszaállítása a kezelések elsődleges célja.

Dr. Zein Obagi

„A bőr szárazsága, érzékenysége, a viszkető, égető érzés a bőr krónikus gyulladásának tünetei lehetnek. Hasonló állapotra utal az egyenetlen bőrszín és a bőr szerkezeti durvasága. A sejtek szintjén kell serkentenünk a bőrt, hogy a gyulladásos állapotot visszafordítsuk és a bőr újra ragyogóvá váljon!”
A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, látványos bőrminőség javulás érhető el.
Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.