Új év, új én - továbblépés és teljes megújulás

Elérkezett az idő, hogy háta mögött hagyja az elmúlt esztendő viszontagságait. 2021-re tekintsen egy lehetőségekkel teli időszakként, amiben végre megadhatja bőrének mindazt, amire valóban szüksége van. Hogy ez mit takar pontosan? Ennek megállapításához egy szakképzett specialista útmutatására lesz szüksége.

A ZO® Skin Health kínálatában bármilyen bőrtípushoz – a zsírostól a szárazig – léteznek klinikai vizsgálatokkal igazolt hatékonyságú termékek, a speciálisan összeállított készítmények kiválasztása és alkalmazása viszont minden esetben szakember segítségét igényli.

A legelső lépés tehát egy ZO® Skin Health partnerorvos felkeresése, aki meghatározza a szükséges protokollt, majd végigkíséri Önt az egészséges, fiatalos és ápolt bőr felé vezető úton – legyen szó a bőrállapot megőrzéséről, bőrgyógyászati problémák kezeléséről vagy a bőröregedés megállításáról.

A SZÜKSÉGES PROTOKOLL KIVÁLASZTÁSÁNAK MENETE

  1. Amikor felkeres egy ZO® Skin Health kezelésekben jártas esztétikai specialistát, első lépésként a szakember tüzetesen átvizsgálja a bőrét.
  1. Ez alapján eldönti, hogy az Ön bőre száraz vagy zsíros, milyen a tónusa és a törékenysége, vannak-e pigmentációs problémák, zajlik-e aktív gyulladás, látszanak-e az öregedés kezdeti vagy előrehaladott jelei, valamint arra is fény derül, hogy károsodott-e arcbőre a káros sugaraktól.
  1. A vizsgálatot végző szakembernek tisztában kell lennie vele, hogy milyen változásokat és problémákat vett észre a bőrén, valamint azt is tudnia kell, hogy mi az, amit el szeretne érni. Ehhez meg kell osztania az orvossal, hogy milyen esztétikai kezelésekben részesült korábban, és milyen napi bőrápoló termékeket használ jelenleg.
  1. A felállított diagnózis alapján kezelőorvosa a bőrproblémának és az Ön igényeinek legmegfelelőbb terápiás ZO® Skin Health protokollt fogja beállítani, amelyet a részletes használati utasítás segítségével otthon alkalmazhat.

A LEGGYAKRABBAN ALKALMAZOTT ZO® Skin HEALTH PROGRAMOK

A ZO® Skin Health Daily Skincare Program a legelső lépés az egészséges bőrállapot felé vezető úton. Segít megőrizni és fenntartani a fiatalos arcszínt; egészséges, hidratált bőrt biztosít; és felüdülést jelent minden bőrtípus számára.

Az érettebb bőrnek a ZO® Skin Health Anti-Aging Program nyújthat megoldást, ami egy mérsékelt kezelést jelent az öregedés jeleinek csökkentésére. Segít megőrizni a fiatal és egyenletes bőrtónust, valamint csökkenti a finom vonalak és a mélyebb ráncok megjelenését.

A hagyományos bőrterápiák a bőr felületét és a tüneteket célozzák meg anélkül, hogy sejtszinten is beavatkoznának a folyamatokba. A ZO® Skin Health programok a hagyományos terápiák összes lehetséges változóját kiküszöbölik, melynek köszönhetően az eljárások kimenetele teljes mértékben kiszámíthatóvá válik. A ZO® Skin Health egyedülálló termékrendszere átfogó megoldást kínál – legyen szó egy adott probléma terápiájáról, az elért eredmény fenntartásáról, a bőrbetegségek megelőzéséről vagy a napi bőrápolási rutinról.

Szeretné hosszútávon megőrizni bőre egészségét? Megszabadulna a kellemetlenségeket okozó bőrhibáktól vagy az öregedés látható jeleitől? Keresse fel a tartózkodási helyéhez legközelebb található ZO® Skin Health partnerorvosunkat, és kérje a szakember segítségét! KATTINTSON IDE!

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!