Miért van szükség a szemkörnyékápoló készítmények használatára?

Kis túlzással kijelentetjük, hogy nincs olyan reklámblokk a televízióban, ami ne tartalmazna legalább egy szemkörnyékápoló terméket, és kihívást jelentő feladat úgy végig sétálni az utcán, hogy ne találjuk szembe magunkat egy kozmetikai készítményt népszerűsítő óriásplakáttal. Jogosan merülhet fel bennünk a kérdés: „Vajon nekem is szükségem van a szemkörnyékápoló használatára?”

Arcbőrünkre kortól és nemtől függetlenül ösztönösen fokozott figyelmet fordítunk, hiszen napközben ennek a bőrfelületnek kell a legtöbb környezeti hatással – UV-sugárzással, szmoggal, hőmérsékletváltozással – megküzdenie. A szemkörnyéki terület pedig még az arcbőrünknél is több odafigyelést igényel. De mi lehet ennek az oka?

AZ EGYIK LEGÉRZÉKENYEBB BŐRFELÜLET

A szem körül található hámréteg vékonyabb és érzékenyebb, mint az arcunk többi része. Ennek köszönhető, hogy fokozottan kitett a környezeti hatások és az öregedés következményeinek, ráadásul

  • az érzelmeink és a mondanivalónk átadásához használt arckifejezések,
  • a pislogás (amit egy átlagember 28 000 alkalommal tesz meg egyetlen nap alatt),
  • a hunyorgás,
  • a szemek dörzsölése,
  • valamint a kozmetikai termékek helytelen felvitele

csak még tovább ront a helyzeten.

Ezek mind-mind olyan cselekedetek, amikkel – akaratunk ellenére – folyamatos megterhelésnek tesszük ki az érzékeny bőrfelületet, és elősegítjük a ráncok kialakulását.

A SZEM KÖRNYÉKE SPECIÁLIS TÖRŐDÉST IGÉNYEL

A legtöbb ember az arcápoló termékeket univerzális készítményként alkalmazza, és a szem alatti bőr ápolására ugyanúgy használja, mint az arc többi részén. Ez sajnos egy sokaknál berögzült rossz szokás. Bizonyos összetevők – például a retinol – ugyanis túl agresszívan fejthetik ki hatásukat a vékony bőrfelületen, és irritációt válthatnak ki. Nem véletlen, hogy a szemkörnyékápoló készítmények bizonyos hatóanyagokat csökkentett mennyiségben és speciális összetevőkkel kiegészülve biztosítanak.

A ZO® Skin Health szemkörnyékápoló termékei kimondottan a legérzékenyebb bőrfelület ápolására kifejlesztett anti-aging készítmények. Erősítik és hidratálják a szemkörnyéki területet, feszesebbé teszik a bőrt, és segítenek megőrizni az arc fiatalos vonásait. Támogatják a bőr természetes megújulási folyamatát, és védenek a szabadgyökök káros hatásaival szemben.

A szemkörnyék ápolása fokozott körültekintést igényel. Kizárólag olyan készítményeket alkalmazzon, aminek összetevői illenek az Ön bőrtípusához, és alkalmasak a legérzékenyebb, vékony bőr kezelésére! A megfelelő készítmény kiválasztásához keresse fel a tartózkodási helyéhez legközelebb található ZO® Skin Health partnerorvosunkat, és kérje a szakember segítségét! KATTINTSON IDE!

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!