ZO® Skin Health termékek


A ZO®Skin Health termékportfólió mindenki által, a napi bőrápoláshoz használt innovatív és hatékony termékek széles körét foglalja magában, melynek eredményeképpen az egészséges bőrállapot fenntartható, annak romlása megelőzhető.

Ezen termékek beszerzése kizárólag a hivatalos a ZO® Partner orvosoknál lehetséges.

Bőrelőkészítés

A bőregészség ezzel kezdődik!

„Hiszünk abban, hogy bárkinek lehet egészségesebb bőre. Az első és legfontosabb lépés a bőr egészségének megalkotásában és fenntartásában a bőrelőkészítés. Legyen mindennapos rutin a lemosás, a radírozás és a faggyútermelés kontrollja.”
– Dr. Zein Obagi

Ez az alap program az összes protokoll része, minden bőrtípus számára megfelelő. Visszaállítja a bőr normál kémhatását, elősegíti a további termékek bejutását a bőr mélyebb rétegeibe.

A bőr előkészítése a további terápiás kezelésekhez háromlépéses folyamat:
– lemosás
– radírozás
– a faggyútermelés kontrollja.

A megfelelő tisztítás eltávolítja az összes szennyeződést, mellyel a bőrünk a nap folyamán érintkezik. A bőrradír csak a már elhalt, leválni kívánó hámsejteket radírozza le a bőrről, így mindig egy friss, életteli felület marad fent, melyen a terápiás készítmények is jobban hatnak. A faggyú termelés minimalizálásával a pórusok összehúzódnak, a zsírnemű anyag eltüntetése előkészíti a bőr mély megújítását.

Bőrerősítés

Az erős bőr egészséges! Az egészséges bőr erős!

„Hiszünk abban, hogy bárkinek lehet egészségesebb bőre. Az első és legfontosabb lépés a bőr egészségének megalkotásában és fenntartásában a bőrelőkészítés. Legyen mindennapos rutin a lemosás, a radírozás és a faggyútermelés kontrollja.”
– Dr. Zein Obagi

A termékek esszenciális megoldást jelentenek a bőr erősítéséhez, a külső ártalmak közömbösítéséhez, a bőr ellenálló képességének növeléséhez.

A komplex összetételű nappali krémben minden benne van, ami a bőrsejtek működéséhez és a bőr védő rétegének megerősítéséhez szükséges. Az UV által már kialakult, DNS szintű károsodásokat javító enzimek a napkárosodott bőrt is erősítik.

A maximális védelmet biztosító fényvédő formula használatával biztosak lehetünk abban, hogy fontos lépést tettünk bőrünk egészségéért.

Mély-megújítás és stimulálás

Újítsa meg a bőrápoló termékeit, megújul az arca is!

„Az idő kerekének visszafordítása lehetséges. Én hiszem azt, hogy megfelelő kezeléssel az arcbőr fiatalsága fenntartható. A bőrsejtjeinknek állandó ösztönzésre van szükségük ahhoz, hogy működjenek és termeljék a bőr egészségéhez és feszességéhez szükséges alkotóelemeket. Az egészséges és működő bőrsejtekből felépülő bőr mentes a ráncoktól, feszes, telt és egyenletes tónusú.”
– Dr. Zein Obagi

A bőr stimulálása, a sejtek funkciójának visszaállítása azonnali, látványos bőrminőség javulást eredményez. Az egyedülálló szérumokban alkalmazott lassú és folyamatos felszívódású, ultra-stabil, nagy koncentrációjú retinol az öregedő bőr gyors megújulását eredményezi.

A folyamatos, intenzív retinol hatás következtében új, egészséges, erős hámsejtek keletkeznek, egyenletes, sima, ragyogó bőrfelszín képződik. A mély kötőszöveti réteg megerősödésének eredményeképpen eltűnnek a ráncok és drámaian fokozódik a bőr tónusa és rugalmassága.

Hidratálás, nyugtatás

Hidratálja bőrét belülről!

„A hidratálók túlzott és helytelen használata hosszú távon negatív hatással van a bőr egészségére. Vékonyítja, szárazzá és érzékennyé teszi azt, és akadályozza bőrünk azon képességét, hogy megújítsa önmagát. A funkcionális hidratálók azonban megerősítik a bőr barrier-védő funkcióját, a bőrt aktívvá teszik, fokozzák a vízmegkötő molekulák termelését, ezáltal csökkentik a transzdermális vízvesztést. Bőrünk természetesen hidrált és feszes marad.”
– Dr. Zein Obagi

A termékek belülről fokozzák a bőr természetes hidratáltságát, csökkentik az irritációt, nyugtatják és kisimítják az arcbőrt.

A hidratáló hatású termékek kezdeti terápiakánt különösen alkalmasak az intenzíven fénykárosodott, elvékonyodott, megereszkedett arcbőr kezdeti megerősítésére, az intenzívebb terápiák előtt.

Fényvédelem

A védelem a legjobb megelőzés!

„Az öregedés jelei, a ráncok, a megereszkedett bőr, az érzékenység és bőrszárazság sokkal kifejezettebbek a napnak tartósan kitett bőrön. Logikus tehát, hogy a napkárosodás megelőzése a bőregészség elérésének kulcslépése.”
– Dr. Zein Obagi

A termékek az UVA, UVB és a látható tartományú, de rendkívül káros HEV sugarak ellen is maximális védelmet biztosítanak. A ZO® Sun Smart rendszer az egyetlen, mely egyszerre fokozza bőre toleranciáját a napsugarakkal szemben, UV blokkolókkal visszaveri a káros sugarakat, és megújítja a károsodott sejteket.

Az Ossential Daily Power Defense valamint az Oclipse Sunscreen + Primer egyszerre történő használatával Ön mindent megtesz a bőr UV védelme érdekében.

Kéz- és testápolás

Ne feledkezzen meg kezének és testének fiatalon tartásáról sem!

„A korosodással folytatott harcn gyakran méltatlanul megfeledkezünk kézfejünk és testünk egyéb bőrfelületeinek ápolásáról. Pedig az idő jelei sokszor nem is az arcon mutatkoznak először. A kéz és test bőrének ápolása is váljon napi rutinná, melynek eredményeképpen éveket tagadhat majd le!”
– Dr. Zein Obagi

A ZO® specifikus anti-aging hatóanyagai segítik kialakítani és fenntartani a fiatalabb megjelenésű kéz- és testbőr állapotot.

A kéz- és testápoló termékek mindennapos használata hatékonyan javítja  a bőr minőségét, fokozza a bőr tónusát és a bőr általános egészségi állapotát. Mindegyik termék pigmentkorrekciós hatású.

A testápoló krém  a ZO® testkezeléseknek alapeleme, a kar vagy dekoltázs pigmentációs problémáinak terápiájakor is alkalmazzuk. Enzimatikus peeling hatással fokozza a test bőrének puhaságát, azonnali bőrmegújító hatású.