ZO®Skin Health programok


Legyen szó öregedő, aknés, rozáceás, vagy pigmentált arcbőrről, a ZO®Skin Health bőrterápiás és bőrápolási programjainak mindennapos alkalmazása bárki számára elérhetővé teszi az egészséges bőrt.

Ezen termékek beszerzése kizárólag a hivatalos a ZO® partner orvosoknál lehetséges.

5 lépéses napi bőrápolási program

Életkor, genetika, táplálkozás, stressz, környezeti faktorok, napsugárzás. Az idő előrehaladtával mindezen tényezők nyomot hagynak az arcbőrünkön, befolyásolják annak állapotát.

Az 5 lépéses napi bőrápolási program kevés problémával bíró, jó bőrállapot esetén ajánlott protokoll mindennapi használatra. Célja a bőr fiatalos, élénk kinézetének megőrzése, a megelőzés, valamint a már elért jó állapot fenntartása. Használata egyenletesebb bőrszínt eredményez, csökkenti a pórusok méretét, segít megőrizni a bőr hidráltságát, és megelőzi a napsugárzás káros jövőbeli következményeit.

Aknekezelő- és megelőző program

Az akne genetikai okokból, a hormonális egyensúly felborulása miatt, illetve a bőr nem megfelelő ápolása következtében kialakuló gyulladásos bőrállapot. A kiváltó tényezők között szerepel az életmód, a táplálkozás, az alvási szokások, a bőrhigiénia és a stressz is. Ha a bőr természetes megújulási mechanizmusa leáll, az elhalt hámsejtek felhalmozódnak a bőr felszínén. Az elhalt sejtek a faggyúmirigyek által termelt faggyúval keveredve eltömítik a pórusokat, melynek eredményeképpen mitesszerek, pattanások kialakulása tapasztalható.

A ZO® Skin Health aknekezelő- és megelőző programja komplexen gondoskodik arról, hogy a gyulladások és pattanások kialakulására hajlamos bőr aktívan megtisztuljon és kicserélődjön, kontroll alatt tartva a faggyútermelést, így a pattanások és mitesszerek kialakulását. Elősegíti a bőr természetes kollagéntermelését és a gyulladásban lévő érzékeny bőr megnyugtatását és kisimítását.

Rozácea elleni terápiás program

A rozácea egy krónikus gyulladásos bőrbetegség, amely genetikai alapú, de számos környezeti, életmódbeli és hormonális faktor is tovább rontja a bőr állapotát. A rozáceát meggyógyítani ugyan nem tudjuk, de a gyulladásos állapot kontroll alatt tartható megfelelő terápiás hatóanyagok alkalmazásával.

A ZO® Skin Health rozácea elleni terápiás programjának valamennyi eleme aktívan hat a rozáceára, illetve az arcbőr kipirosodásával járó kórképekre. A ZO® bőrelőkészítés lépései után a program legfőbb eleme a Rozatrol® szérum. A rozácea elleni program hatékonyan nyugtatja az érzékeny bőrt, csökkenti a bőrpírt, javítja a bőr textúráját, egyidejűleg csökkenti a bőr faggyútermelését is.

6 lépéses anti-aging program

Intenzíven csökkenti a környezeti hatások következtében és a kor előrehaladtával kialakult bőrelváltozásokat. Érett bőr esetén ajánlott program, amikor már tapasztalhatók a bőr öregedésének korai jelei, mint a finom ráncok, egyenetlen textúra, bőregyenetlenség, a fokozott érzékenység, száraz érzés.
A program aktív összetevőivel, a nagyobb retinol és antioxidáns koncentrációjával segíti a bőr regeneratív mechanizmusait, és javítja a sejtszintű károsodásokat. Már néhány hét alatt látványosan javult minőségű bőrt eredményez.

7 lépéses intenzív anti-aging program

A program abban az esetben ajánlott, ha már fokozottan tapasztalhatók a bőr öregedésének jelei: a ráncok, pigmentfoltok, tág pórusok, bőrszárazság és a fokozott érzékenység.
Az ultramagas koncentrációjú retinol összetevőjével csökkenti az öregedés jeleit, radikálisan csökkenti a ráncok mélységét, pigmentációs elváltozásokat, a durva textúrát, és feszesíti a megereszkedett bőrt.