Kiegészítő termékekSzemkörnyék- és testápolás

Ne feledkezzen meg testének fiatalon tartásáról sem!

„A korosodással folytatott harcban gyakran méltatlanul megfeledkezünk kézfejünk és testünk egyéb bőrfelületeinek ápolásáról. Pedig az idő jelei sokszor nem is az arcon mutatkoznak először. A kéz és test bőrének ápolása is váljon napi rutinná, melynek eredményeképpen éveket tagadhat majd le!”
– Dr. Zein Obagi

A ZO® specifikus anti-aging hatóanyagai segítik kialakítani és fenntartani a fiatalabb megjelenésű testbőr állapotot.

A testápoló termékek mindennapos használata hatékonyan javítja  a bőr minőségét, fokozza a bőr tónusát és a bőr általános egészségi állapotát. Mindegyik termék pigmentkorrekciós hatású.

A testápoló krém  a ZO® testkezeléseknek alapeleme, a kar vagy dekoltázs pigmentációs problémáinak terápiájakor is alkalmazzuk. Enzimatikus peeling hatással fokozza a test bőrének puhaságát, azonnali bőrmegújító hatású.

Hidratálás és bőrnyugtatás

Hidratálja bőrét belülről!

„A hidratálók túlzott és helytelen használata hosszú távon negatív hatással van a bőr egészségére. Vékonyítja, szárazzá és érzékennyé teszi azt, és akadályozza bőrünk azon képességét, hogy megújítsa önmagát. A funkcionális hidratálók azonban megerősítik a bőr barrier-védő funkcióját, a bőrt aktívvá teszik, fokozzák a vízmegkötő molekulák termelését, ezáltal csökkentik a transzdermális vízvesztést. Bőrünk természetesen hidrált és feszes marad.”

– Dr. Zein Obagi

A termékek belülről fokozzák a bőr természetes hidratáltságát, csökkentik az irritációt, nyugtatják és kisimítják az arcbőrt.

A hidratáló hatású termékek kezdeti terápiakánt különösen alkalmasak az intenzíven fénykárosodott, elvékonyodott, megereszkedett arcbőr kezdeti megerősítésére, az intenzívebb terápiák előtt.