Bőrterápiák


A ZO®Skin Health termékek kizárólag orvosi felügyelet és orvosi ajánlás mellett alkalmazható, nagy hatékonyságú bőrterápiás készítmények.

Ezen termékeket a páciensek kizárólag hivatalos ZO® Partner orvosnál történő konzultációt követően szerezhetik be. Az erős hatóanyagokat tartalmazó terápiás készítmények használata nagy körültekintést igényel, előzetes szakorvosi konzultációt és bőrdiagnózist követően alkalmazhatók.

Anti-aging

Az idő repül, de a bőrén nem kell, hogy ez látsszon!

„A bőr idő elötti öregedése többet jelent, mint az első zavaró ráncok megjelenése. Az idősödő bőr ráncos, megereszkedett, laza tónusú és egyenetlen bőrelszíneződések mutatkoznak rajta. Jellemzője a kifejezetten száraz érzés, a durva felszín és érzékenység, amely a bőr csökkent ellenálló képességére utal. A mielőbbi bőraktiválás, a sejtek újraébresztése a legfontosabb, amit tehetük a bőr öregedése ellen.”

– Dr. Zein Obagi

Potens, multi-aktív készítmények, melyek teljes megújulást biztosítanak a bőr valamennyi rétegében. Ellenálló, tónusos, feszes, fényes arcbőrt eredményeznek. A bőr stimulálása, a sejtek funkciójának visszaállítása azonnali, látványos bőrminőség javulást eredményez.

Az egyedülálló szérumokban alkalmazott lassú és folyamatos felszívódású, ultrastabil, nagy koncentrációjú retinol az öregedő bőr gyors megújulását eredményezi.

A folyamatos, intenzív retinol hatás következtében új, egészséges, erős hámsejtek keletkeznek, egyenletes, sima, ragyogó bőrfelszín képződik. A mély kötőszöveti réteg megerősödésének eredményeképpen eltűnnek a ráncok és drámaian fokozódik a bőr tónusa és rugalmassága.

Pigmentációs problémák

Ne nyugodjon bele az egyenetlen bőrszínébe!

„Az arcbőr foltjai és elszíneződése nagyon sok embert érintő, általános probléma. A pigmentfoltok egyenetlenné teszik a bőr megjelenését, valamint egyenetlen és nem megfelelő védelmet jelentenek a káros UV sugarakkal szemben. A fényvédelem alapvető jelentőségű a bőr egészsége és egészséges megjelenése érdekében”

– Dr. Zein Obagi

A termékek egyenletes bőrszínt és tónust biztosítanak. Stimulálják a kollagén és az elasztin termelését egy ragyogó, feszes, sima arcbőr érdekében. A pigment anyagot termelő sejtek kontrolljában elsődleges hatóanyag a retinol.

A ZO ultrapotens retinol koncentrációjának egyedi probléma alapján történő kiválasztásával a pigmentet termelő sejtek beszabályozhatóak, egyenletes bőrszín alakul ki. Intenzív, a bőr mélyebb rétegében megjelenő pigentfoltok esetén a ZO terápiás protokollok az irányadóak.

Az Önnek megfelelő ZO pigment kontroll terápiáról konzultáljon ZO kezelőorvosával.

Akne

Tartsa kontroll alatt a túlaktivált, gyulladt bőrt!

„Akne vagy pattanás bármely életkorban előfordulhat! A probléma kezelését azzal kell kezdenünk, hogy megszüntetjük az okokat, amik a gyulladást kiváltják a bőrben„

– Dr. Zein Obagi

Kezelje az aknét, előzze meg a pattanások kialakulását!

Bármely életkorban!

Rozácea

„A rozácea a bőr krónikus gyulladt állapota. A gyulladás nem szüntethető meg teljesen, de a betegség kontroll alatt tartható helyi hatású készítményekkel, melynek köszönhetően a bőr sokkal egészségesebb kinézetűvé válik. A rozáceás bőr napi bőrápolása során nagy hangsúlyt kell helyezni a tökéletes tisztításra, a faggyútermelés kontrolljára és a gyulladt bőr nyugtatására”

– Dr. Zein Obagi

Tartsa kontroll alatt a túlaktivált, gyulladt bőrt!

Specifikus készítmények a rozácea tünetei ellen!