Elysia Laser Clinic

Bőrgyógyászati és orvos-esztétikai munkánk során kitartóan kerestünk olyan orvoskozmetikai termékcsaládot, amelyet otthoni használatra ajánlhatunk pácienseinknek.

Dr. Horváth Beáta - Bőrgyógyász, kozmetológus adjunktus, szakmai vezető:

2016-ban ismerkedtem meg a ZO®Skin Health termékcsaláddal, és mint fontos tapasztalás, először a saját bőrömön próbáltam ki. Rövid időn belül meggyőződtem arról, hogy mit is jelent a ZO® hatás: bőrfelszín hidratált, ellenálló, problémamentes. A ZO®Skin Health a tudomány és a bőrápolás ötvözeteként alapjaiban változtatta meg a bőrápolásról tartott koncepciómat. Passzív hidratálás, zsírozás helyett aktív hatóanyagok révén érhető el a bőr szerkezetének megújítása, sejtműködés optimalizálása.
Olyan innovatív technológia, amely bizonyítottan hatékony és látványos bőrmegújulást eredményez, protokolljai ajánlhatók önálló kezelésként, vagy akár esztétikai kezelések kiegészítésére. Hiánypótló termékcsalád a problémás bőr otthoni ápolására, amit számos elégedett páciens visszajelzése igazol.

Örömünkre szolgál, hogy rendelőnkben, Győrben elsőként a ZO®Skin Health bőrterápiákat is beépíthetjük a bőrgyógyászati és esztétikai kezeléseink sorába.

Elysia Laser Clinic
Győr