Dr. Szabó Magdolna

30 éve vagyok gyakorló bőrgyógyász. Több mint negyedmillió betegvizsgálat tapasztalata és számtalan elégedett páciensem visszajelzése folyamatosan motivál a legkorszerűbb terápiák és technológiák megismerésére. Esztétikával és kozmetológiával is sok évre visszamenően foglalkozom.

Fontosnak tartom a testi és lelki megújulást, amit csak esztétikus külsővel tudunk elérni. Törekszem rá, hogy minden páciensem elégedett legyen a bőrével és egészségével, ezért is szeretném átadni azt a többletet, amit a lézeres, és gépi kezelések, és a „hagyományos” orvostudomány mellett a ZO® Skin Health termékcsoport tud nyújtani a páciensek bőrének megújításával.

Az anti-aging, azaz öregedés elleni küzdelem céljából a ZO® olyan eszközt ad a kezünkbe, mellyel nemcsak szépítjük, de sejtszinten is megújítjuk a bőrt. A rozácea, akne kezelésében, vagy a pigmentfoltok elleni küzdelemben egyedülálló terápiás hatékonyságú a rendszer. Nem hinni kell benne, ki kell próbálni! Saját bőrömön érzett tapasztalat is hitelessé teszi számomra a ZO® Skin Health terápiák hatékonyságát.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várok. Pácienseimtől azt kérem, legyenek kitartóak, csak így lehet jó eredményeket elérni.

Vitakontrol Orvos-Esztétikai Centrum
Kaposvár